Pet stvari koje prevarena žena treba da zna o ljubavnici | Ljubav i seks | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Ljubav i seks

Direktno.rs

11. 01. 2021. 15:14 0

Pet stvari koje prevarena žena treba da zna o ljubavnici

Ne postoji opravdanje za aferu sa oženjenim muškarcem, ali događa se. Međutim, i ljubavnice su nečije sestre, ćerke ili supruge, a evo što bi svaka prevarena žena trebalo da zna o "drugoj ženi".

1. Oseća se krivom

Da, verovali ili ne, ljubavnica oseća krivicu. Ako je svesna činjenice da je njen ljubavnik oženjen, svakodnevno prolazi kroz sve uobičajene emocije povezane s krivicom, poput tuge i depresije.

Ljubavnica se oseća krivom kad njen ljubavnik odluči da provede vreme s njom vikendom, znajući da ga kod kuće čekaju žena i deca. Oseća se krivom kad čuje kako drugi ljudi razgovaraju o varanju supružnika. Oseća se krivom kad gleda filmove o preljubi. Krivica je trajni osećaj koji prati ljubavnicu tokom cele veze i posle toga.

Isto tako, mnoge ljubavnice nisu ni svesne da je njihov ljubavnik oženjen. Mnogi muškarci se trude da sakriju činjenicu da su u braku. Ako muž može da ima veze i izda ženu s kojom je u braku oženio, onda je sposoban da izrekne i višestruke laži, i supruzi i ljubavnici.

Zaključak: Ako žena nije sociopata, oseća se krivom za prelazak granice, baš kao i svi drugi.

2. Verovatno nikad nije planirala da bude ljubavnica

Svaka odrasla osoba odgovorna je za svoje postupke. U to nema sumnje. Nažalost, ponekad okolnosti i loše odluke mogu da dovedu do afere.

Nije verovatno da će na listi ciljeva bilo koje žene da se nađe afera s oženjenim muškarcem. Neke žene koje imaju afere, takođe, su u braku i imaju vlastite porodice koje ugrožavaju uplitanjem u aferu.

Mnoge žene na kraju postanu "druga žena", jer su se "spetljale" s muškarcem s kojim nikad nisu nameravale da budu redovno. Možda su znale ili nisu znale da je muškarac oženjen, ali svejedno su nastavile dalje, a kasnije su se zaljubile.

Postoje žene kojima nije problem da izlaze s oženjenim muškarcima i deluje da se zbog toga malo kaju, ali uopšteno govoreći, to obično nije slučaj.

Mnogo puta preljubnik će ljubavnici svašta obećati kako bi je zadržao uz sebe, a onda prođe toliko vremena da joj postane teško da raskine. Muž može da ide čak toliko daleko da ljubavnici kaže da se rastao ili je u postupku razvoda kad to nije slučaj.

Ako je ljubavnica zaljubljena, možda neće hteti da raskine vezu, čak i ako zna da to nije u redu.

3. Postaje ljubomorna

Ako je žena postala ljubavnica i zna da je njen ljubavnik oženjen, tada sigurno oseća ljubomoru. Oseća se ljubomorno svaki put kad on nije s njom. Zna da on ide kući kod druge žene. Zna da njen ljubavnik ima drugi život kod kuće kojeg nikada neće biti deo.

Ako nema vlastitu porodicu, život ljubavnice obično je prilično usamljen, a to je naglašeno činjenicom da joj srce verovatno tone svaki put kad razmišlja o tome šta njen ljubavnik radi kod kuće sa suprugom i porodicom. Ona je ljubomorna što on deli krevet sa suprugom i nikada neće saznati pravi nivo intimnosti koju oni imaju.

Neke ljubavnice čak imaju i decu sa oženjenim ljubavnicima. Zamislite kako je to tek komplikovano.

Nema sumnje da ljubavnica oseća zavist što odnos njenog ljubavnika sa njegovom suprugom nije tajna. Jedna stvar za kojom mnoge ljubavnice žude više od svega je potvrda da je njen odnos s ljubavnikom stvaran. Tajnost nije idealna za zdravu, dugoročnu vezu.

I ljubavnica, kao i svaka druga žena, želi da se njen ljubavnik ponosi njom, da o njoj priča prijateljima i da ima želju celom svetu da kaže koliko je voli.

4. Zaljubila se u pogrešnu osobu

Nažalost, ljubav i požuda su slepe. Žena koja ignoriše očita upozorenja zbog ljubavi ili požude na kraju će izabrati pogrešnu osobu s kojom će biti.

Ljubavnica će pre ili kasnije to spoznati. Možda će odlučiti da ostane u vezi dugo pošto shvati svoju grešku iz bilo kog razloga, uključujući poricanje, strah i, naravno, ljubav.

Pad na pogrešnu osobu događa se svima nama. To se događa slobodnim ženama koje izlaze sa slobodnim muškarcima, to se događa ženama koje se zaljube u oženjene muškarce, suprugama koje imaju aferu, a i istospolnim parovima.

Poanta je u tome da najverovatnije ljubavnica već zna da je napravila veliku grešku i ostaje u vezi samo zato što misli da njen ljubavnik želi da bude s njom. Naravno, neke žene možda nisu toliko emocionalno vezane za svoje ljubavnike, ali pretpostavlja se da većina njih jeste, pogotovo u aferama koji traju godinama.

5. Možda veruje da postoji budućnost

Koliko žena padne na muškarca i veruje većini onoga što on kaže? Ako žena zna da je njen ljubavnik oženjen ili je to saznala u nekom trenutku nakon što je već pala na njega, onda nema sumnje da joj je on već napričao mnoge "bajke" o njihovoj zajedničkoj budućnosti.

Prilično je uobičajeno da suprug koji vara kaže svojoj ljubavnici da je jadan u braku i da želi da se razvede. To može da bude istina, ali i ne, a pravo je pitanje je li spreman da završi brak ili nije. Ako su u pitanju deca ili ako muž zaista želi da bude sa svojom ženom, neće okončati brak.

Ljubavnica se samim početkom afere već postavila u ranjiv položaj, pa ako je zaljubljena u muškarca s kojim je, izmišljaće opravdanja za njega i verojatno pati od dubokog poricanja. Možda će trebati meseci ili čak godine da ljubavnica shvati da muškarac zbog nje neće ostaviti svoju ženu.

Održavanje afere u nadi da će muškarac napustiti ženu nešto je što rade mnoge ljubavnice, a ako prođu godine, ona postaje sve više uložena u vezu, a i bolja u laganju same sebe. Afera postaje njena normala. Tajnost postaje njena normala, a u mnogim slučajevima će se samolečiti ili se ponašati destruktivno kako bi ublažila krivicu i sram.

Biti ljubavnica nije glamurozno. Afera može započeti kao uzbudljiv, romantičan vihor, ali gotovo uvek završi depresivnom, obeshrabrujućom situacijom.

I ljubavnice su poput svake druge žene na svetu. Ne treba ih nužno ocrnjivati, piše YourTango.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Press zvonce

Zoran Živković [22.01.2021.]

Video dana

Russia today

Anketa

Da li je država efikasna u borbi sa mafijom?

Rezultati