Ljubav

Direktno.rs

22. 05. 2020. 06:57 0

Muškarci otkrili kada smatraju da je veza "zvanična"

Muškaraci su otkrili koliko dugo treba da se viđaju sa osobom koja im se dopada pre nego što definišu vezu kao zvaničnu.

Koliko je vremena potrebno da se viđate pre nego što veza postane zvanična? Evo šta kažu muškarci.

Na status veze mogu da utiču različite stvari. Najvažnija je svakako komunikacija između dvoje odraslih ljudi, ali i iste potrebe i želje.

Kako je poznato da muškarci ne vole preterano da pričaju o svojim emocijama, zapitali smo se da li postoje konkretni znaci da je veza prava, odnosno zvanična?

Anonimni muškaraci sa Redita su otkrili koliko dugo treba da se viđaju sa osobom koja im se dopada pre nego što definišu vezu kao zvaničnu, a njihove odgovore prenosimo u nastavku.

Kada počneš da provodiš 24 sata sa njom

- Kada smo se bukvalno družili svaki dan posle posla i vikendom.

Zavisi ko pita

- Ako pitate mene i ženu kada je naša veza počela, ja ću vam reći od jula, a ona od decembra. Mislio sam da se zabavljamo od dana kada smo se upoznali i počeli da provodimo vreme zajedno.

Odmah na početku

- Nikada ne bih započeo vezu s nekim ko se još uvek viđa sa drugim ljudima. Bolje mi odmah reci da te baš i ne zanimam. Da sam samo zabava dok se ne dogodi nešto bolje.

Kada više nisi zainteresovan za druge

Mislim da to zaista zavisi od osobe! Svaki put kada bih izlazio sa nekim ko mi se sviđa, poprilično sam izgubio interesovanje za razgovor i viđanje sa bilo kim drugim, čak i da nismo definisali vezu.Kada oboje osećate isto

- Stvarno mislim da je najbolji odgovor to što osećate i da nema ispravnog odgovora za sve situacije. Treći sastanak generalno može da bude preuranjen, ali ako se čini da vaš odnos napreduje do tada, probajte, razgovarajte. Tri sastanka, pet sastanaka, pet meseci - samo morate da razgovarate sa partnerom i da oboje osećate isto.

Kada spavate zajedno

- Rekao bih posle mesec dana druženja. Kada spavate zajedno, razumno je da ste u vezi.

Kada se redovno viđate

- Ako se redovno viđate, možete smatrati da ste u vezi.

Kad ne možeš da podneseš pomisao da možeš da je izgubiš

- Kada sam tek počinjao da se viđam sa sadašnjom devojkom, viđao sam se sa još dve žene. Ništa se nije desilo između nas, samo sam otišao na sastanak u želji da pronađem pravu osobu. Došao je trenutak kada sam znao da želim da budem sa njom, a ne s drugima. Takođe nisam želeo da bilo koji drugi momak uleti i pokuša da je osvoji. Jednog dana sam je pitao: "Pa želiš li da budeš moja devojka, jer bih ja voleo da budem tvoj dečko". Da, izblamirao sam se, ali vredelo je.

Do tri nedelje

- Obično znam najkasnije posle tri nedelje da li bih mogao da nastavim da se viđam sa nekim. Ako ne mogu da zamislim do tada, prekidam to.

Posle tri, četiri sastanka

- Posle tri, četiri  sastanka znam da li mi se sviđa ili ne. Neću da na silu guram stvari i neću da "izlazim" sa nekim kome treba nekoliko meseci da se odluči.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati