Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: Daily Mail ]

21. 05. 2020. 15:23 0

"Ostavila sam ljubavnika, poslao je klipove mom mužu"

"Ostavio me, a ja sam već dva meseca trudna", "želim da kažem njegovoj ženi.." i "poslao je video klipove mom mužu", samo su neke od delova ispovesti ljudi koji su bili u ljubavnim aferama.

Na popularnom sajtu za ispovesti "Whisper", nekoliko anonimnih žena i muškaraca imalo je potrebu da ispriča zašto su raskinuli duge afere i kako je kraj uticao na njih.

- Imala sam aferu sa kolegom sa posla dva godine. On je bio oženjen. Bila sam ubeđena da između nas ima neke posebne hemije, ali on je ostavio svoju ženu i mene, kako bi bio sa mlađom devojkom.

- Imala sam aferu sa oženjenim čovekom. Prošlog meseca je raskinuo sa mnom. Kako da mu kažem da sam već dva meseca trudna?

- Prekinula sam aferu, a on je poslao naše slike i video klipove mom mužu.

- Ja sam klasična domaćica koja već dve godine uživa u aferi sa drugom ženom. Nedavno me je ostavila, ne mogu da se sastavim od očaja.

- Imao sam aferu sa ženom od najboljeg druga. Završilo se tako što je ona zatrudnela i abortirala. Oboje se pravimo kao da se ništa nikada nije desilo.- Imala sam aferu sa menadžerom. Vremenom smo se zaljubili, ali nismo bili spremni za vezu pa smo se rastali. I dalje mi fali.

- Konačno sam okončala aferu sa oženjenim čovekom. Iskreno želim da kažem njegovoj ženi da on ima profil na svakom sajtu za upoznavanje.

- Imao sam aferu sa udatom ženom pre nekoliko godina. Na kraju se razvela od muža. Iskreno ne bi me to toliko pogodilo da nisu u pitanju roditelji mog najboljeg druga. On i njegov otac i dalje ne znaju da sam ja umešan.

- Ostavila sam čoveka sa kojim sam bila u dugoj aferi. Osećam se užasno jer ne znam da li smem da budem tužna.

- Kada me je ostavio zbog mlađe, rekla sam njegovoj ženi da obrati pažnju jer je možda vara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati