Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: cosmopolitan.uk ]

21. 03. 2020. 22:02 0

Video seks je "spas" dok traje izolacija

Ovih dana provodimo više vremena kod kuće, i sve obavljamo putem interneta. Možete kupovati namernice, raditi od kuće, razgovarati s prijateljima i da, pretpostavljate, čak i voditi ljubav. Ako živite odvojeno od partnera ili ste u vezi na daljinu, seks preko mreža koje vam dopuštaju video pozive mogu biti odličan način da održite vezu, čak i na hiljadama kilometara udaljenosti.

- Ako ste poput mene, onda zamišljate kako se bacakate po posteljini, pričate seksi stvari dok istovremeno izgledate zgodno do bola i proveravate internet vezu na svakih par minuta. Ukoliko vam ovo zvuči isuviše stresno onda dozvolite da vam damo part saveta kako da Skajp seks uradite na pravi način - rekla je ekspert za seks i odnose Anabel Najt, koja objašnjava da postoji šest načina da se osigura izuzetno dobar onlajn seks.

Odvojite vreme

Prvo, morate da odredite datum. Izaberite vreme kada ste oboje slobodni i obavezno izdvojite dovoljno vremena tako da vam neće trebati naglo da završite ili da vas prekidaju. Budite sigurni da će neko pokušati da vas ometa, možda čak i prva komšinica koja želi samo da svrati na kafu i da vam se požali o njenom životu. Bitno je da vreme koje odaberete bude pogodno za vas oboje, ako to znači da morate da sačekati neko vreme, onda budite strpljivi. Čekanje će samo učiniti stvari slađim.

Planirajte unpred

Jednom kada odredite datum, zaista je važno da budete spremni. Moj savet je da odvojite malo vremena da se "pripremite". Pripremite sve unapred, bilo da je to kupka sa balonima, sveća, čaša vina, čitanje neke erotske fikcije ili slušanje audio knjige. Učinite sve što možete kako bi bili u seksi element.

Lepo se obucite

Dobro bi bilo da se potrudite oko svog izgleda, ne u korist vašeg partnera, već u svoju korist. Ako se osećate dobro i seksi imaćete daleko više samopouzdanja i vaš partner će to osetiti. Jer nije ništa više seks od samopouzdanja. Odvojite vreme da izaberete šta vam prija i u čemu se osećate dobro, bilo da je to neko seksi donje rublje ili neka odeća od lateksa.

Opustite se i uživite u vaše fantazije

Video seks je savršen za stvaranje i razvijanje novih i uzbudljivih scenarija. Vaša mašta vas ne može ograničiti. Ako postoji nešto seksualno što ste oduvek želeli da isprobate, onda je ovo sada vreme da to uradite. Nemojte se ustručavati da pričate o svojim fantazijama sa partnerom. Zapamtite: ključna je komunikacija."Prljavo" ćaskanje

Ovo je još jedan slučaj koji praksa čini savršenim. Počnite polako i idite brzinom koja vama odgovara, početak je uvek problematičan ali vremenom ćete sve ovo savladati. Konačno, ovo je savršena prilika da počnete da učite ovaj strani jezik kog se mnogi ponekad malo boje.

Završite sesiju orgazmom

Čini se očigledno zar ne? Ali za mnoge parove, to je ključni element koji često propuštaju. Orgazam je trešnja na seksualnom kolaču kada je video seks u pitanju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati