Ljubav

Direktno.rs

15. 03. 2020. 08:32 0

"Prođe ona rukom kroz kosu, ispadne joj ekstenzija"

Da nije tužno, bilo bi smešno. Ovako se može opisati prvi sastanak jednog momka.

- Bio sam na dejtu sa curom koja je počela da se raspada. Prođe ona rukom kroz kosu i ispadne joj ekstenzija, kasnije joj ispala lažna trepavica i na kraju je slomila lažni nokat - prepričao je on na sajtu za ispovesti.

Iako je priča za današnje vreme nije veliko iznenađenje, mogla bi da bude poučna za devojke. Nije neophodno sve da stavljaju na sebe i eto dokaza da je bolje da imaju prirodnu kosu i nokte nego da im se desi ovakva neprijatnost.

“Prošao joj rok”, ”Zašto izlazite sa takvim curama? To se plati i pošalje tamo odakle je došla” i  “Tako je to kad nam mediji diktiraju 'lepotu', a muškarci padaju na to”, samo su neki od komentara na ispovest momka.

“Ne znam da li da se smejem ili da plačem. Žene, devojke....zašto radite to sebi?”, upitao je jedan muškarac, pa neka svaka devojka pre nego što stavi bilo šta veštačko na sebe pokuša da odgovori na ovo pitanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati