Ljubav

Direktno.rs

11. 03. 2020. 22:04 0

Pet neobičnih seksi snova: Nije dobro sanjati orgije

Snovi povezani s bivšim nisu znak da treba da mu se javite, orgije u snovima zapravo su teško upozorenje.

Zapitajte se: na šta prvo pomisliš kad zamislite tu osobu? Šta se kod nje najviše ističe? Ludi smisao za humor? Čvrsti stav? Upravo su to stvari koje tvoja podsvest na ovaj način pokušava da unese u tvoj život. Koji su to pet seksi snova, i njihovo značenje.

Kada su tvoji seksi snovi sa...

1. ... nekim koga ne možeš podneti (recimo, bivši)

Da, ovo je praktično noćna mora, i to ona koja se često događa. Bez obzira na to šta vam prolazi kroz glavu, snovi povezani s bivšim nisu znak da treba da mu se javite... Ti snovi bave se onim što ste osećali dok ste još bili zajedno - strast, žudnja, uzbuđenje. Vreme je da tu istu energiju unesete u svoju trenutnu vezu ili pronađete novi način traženja društva.

2. ... potpunim strancem

Priča o misterioznom ljubavniku drugi je u nizu najčešćih seksi snova. Iako o tome ponekad volimo da sanjamo, ovaj san ne znači da sanjaš o nekome ko čeka da mu padneš u zagrljaj. Reč je o delu tebe koji pokušavaš da upoznaš. Drugim rečima, vrući snovi sa sablažnjivim ljubavnikom mogu predstavljati tvoju potrebu za većim samopouzdanjem. Nešto što bi definitivno imala osoba dovoljno spontana za seks s potpunim strancem.

3. ... kolegom ili šefom

Viđaš ih svaki dan pa nije čudno da ti tu i tamo banu u snove. Ipak, postoji razlika između toga je li reč o šefu ili nekome niže rangiranom. Ako radiš za njega, onda je vrlo verovatno reč o borbi za moć. Pomozi sebi tako što ćeš pronaći nešto na čemu možete da sarađujete. S druge strane, ako su tvoji snovi bili s nekim ko je na poslu ispod tebe, razmisli o tome šta ti pružaju na radnom mestu. Ako je reč o asistentu koji ti pomaže da održavaš život u savršenom redu, mozak ti vrlo verovatno pokušava reći da je vreme da se sabereš.

4. ...profesorom

Ako je reč o profesoru koji ti se dopadao tokom školovanja, onda je to jednostavno ono što i misliš da jeste - ispunjena seksualna fantazija (barem donekle). Ali, ako je reč o profesoru koji ti je u sećanju ostao kao zastrašujuć ili užasan, priseti se predmeta koji ti je predavao. Ako je reč o profesoru maternjeg ili stranog jezika, to znači da tvoj um ima potrebu za radom na komunikaciji.

5. …gomilom ljudi

Iako se možda čine super zabavnima, orgije u snovima zapravo su teško upozorenje da te muči mnogo toga. Drugim rečima, psihički ste preopterećeni, i to se ogleda u velikom broju partnera, odnosno delova tela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati