Ljubav

20. 02. 2020. 15:21 0

Brak od tri dana u Trebinju: Srpski "rekord drži" manekenka

Činjenica je da se sve veći broj brakova završava razvodom, ali par iz Trebinja oborio je sve rekorde, bar kad je reč o regionu.

Naime, mladenci koji su se venčali u subotu zahtev za razvod braka podneli su već naredne srede. U braku su proveli tri cela dana.Nisu poznati detalji tog događaja, ali je zabeležena najkraća bračna zajednica.

Ne tako davno svetski mediji su pisali o braku sklopljenom u Kuvajtu kao najkraćem ikad.

Posle obavljene ceremonije venčanja i potpisa na dokumentima, bračni par je iz opštine krenuo napolje, na slavlje. Međutim, mlada se slučajno pri izlasku saplela.

Mladoženja je mogao da pomogne, a mogao je i da ćuti. Međutim, izabrao je da joj se podsmeva i objašnjava joj koliko je glupa zato što joj se to desilo.

Nevesta, van sebe od besa i poniženja, zatražila je razvod iste sekunde, na licu mesta - u braku su proveli svega tri minuta.

Nisu retkost ni kratki brakovi među javnosti poznatim ličnostima u Srbiji, pa je tako jedna od naših najzgodnijih manekenki Ivana Korab brak sa biznismenom iz Crne Gore prekinula posle nepunih mesec dana.

Iako je priznala da je doživela bračni brodolom, manekenka nikada javnosti nije otkrila razlog koji ih je doveo do kraha.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati