Ljubav

[ Izvor: aura.ba ]

11. 02. 2020. 21:30 0

Najbolji ljubavnici imaju "mesnat" nos

Nije mali broj onih koji tvrde da oblik nosa kod muškaraca može da otkrije njihov karakter i da se u tom pogledu znatno razlikuju oni koji imaju prćast nos, „mesnat“, kukast ili pravilan nos.

Oblik nosa kod muškaraca može mnogo da govori o njihovom karakteru, smatraju stručnjaci.

Oni tvrde da prćast nos odaje staloženog, praktičnog i razumnog muškarca, uvek spremnog da pomogne osobama koje voli. Rado je u centru pažnje, koju privlači duhovitim opaskama. Ambiciozan je, dobro čuva tajne i nije za ljubavne avanture.

Takozvani “mesnat” nos krasi emotivne, velikodušne muškarce, koji vešto skrivaju osećanja. Odlični su ljubavnici, ali će verovatno ostati sami do kraja života ako se ne ožene do četrdesete godine. Najveći problem im predstavlja to što vole da dominiraju u vezama.

Pripadnici jačeg pola sa kukastim nosom izgledaju kao uporne, stabilne i snažne osobe, a zapravo su nesigurni i nesposobni da sami rešavaju probleme. Smatraju da su uvek u pravu, nestrpljivi su i skloni svađama, a u vezama ih najviše privlači seksualna komponenta.

Pravilan nos imaju lako zaljubljivi, verni i ljubomorni muškarci, koji teže dugim vezama i uživaju u osvajanju stidljivih dama. Radoznali su i rado eksperimentišu, sve duboko analiziraju, uobraženi su i omalovažavaju slabije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati