Kuhinjica

Direktno.rs

05. 01. 2022. 09:00 0

Neprodate torte se "preprave" i prodaju ponovo (VIDEO)

Da li ste se ikada zapitali šta se događa sa neprodatim tortama i kolačima? Kada je kupac zatražio belu tortu sa po želji napravljenim ukrasima, Tifani koja radi kao dekoraterka torti nije želela da joj propadne savršeno dobra i već gotova bela torta koju je imala u zamrzivaču.

Ona je na svom TikTok profilu demonstrirala kako skida glazuru s torte za rođendan. Nestali su baloni i šareni ukrasi, a zamenila ih je pohvalna poruka za novopečenog maturanta.

Više ljudi je ocenilo da je ta praksa "odvratna".

Zbog te činjenice Tifani objašnjava u sledećem videu: "Ova torta je bila sveža iz zamrzivača i neće se "osušiti". Ovo nije odvratno."

Jedna korisnica napisala je šta misli o ovoj praksi: "Svi ćemo dobiti kolače s isteklim rokom trajanja", dok je drugi korisnik napisao: "Sveže iz zamrzivača je oksimoron."Ipak, bilo je puno drugih poslastičara i dekoratera torti koji su se javili i rekli da nema ništa loše u tome da se kolači izvade iz zamrzivača i ponovno zamrznu. "Većina profesionalnih poslastičara čuva torte zamrznute. Ako se pravilno odlažu, nema razlike između sveže i zamrznute".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati