Kuhinjica
17. 07. 2021. 08:21 0
Omlet sa paradajzom i pršutom: Idealan obrok na brzaka
Kada vam se ne provodi puno vremena kraj šporeta, spremite ovo zasitno i jednostavno jelo i uživajte svim čulima.
Sastojci:
1-2 kašike maslinovog ulja,
20 g luka isečenog na kriške,
20 g sušenog paradajza u maslinovom ulju,
20 g pršuta,
2 jaja,
1/2 kašičice mešavine suvog začina,
1 kašičica iseckanog svežeg bosiljka.
Priprema: U većem tiganju na maslinovom ulju kratko propržite luk, dodajte isečeni sušeni paradajz i pršut i pecite na laganoj vatri oko tri minuta. Jaja lagano istucite, dodajte začin i prelijte po luku, paradajzu i pršutu. Pržite još 2-3 minute. Kajganu pospite iseckanim bosiljkom i poslužite toplu
Komentari 0
ostavi komentar