Kuhinjica

Direktno.rs

22. 05. 2021. 16:48 1

Logično rešenje: Ovako se zatvara kutija pomfrita

Koliko puta vam se desilo da završite obrok ali vam ostane još malo od porcije pomfrita? Često vam bude žao da bacite hranu koju ste platili, ali problem je u tome što ovaj pomfrit nije praktičan za transport. Međutim, jedna žena je otkrila trik kako bez muke poneti porciju iz restorana.

Jedna korisnica TikToka objavila je video u kom demonstrira kako kutija u kojoj dobijate pomfrit može da posluži i za očuvanje istog! A sve što treba da uradite je da savijete jedan deo pakovanja.Naime, jednostavno gurnite zadnji deo kartonske kutije napred i prevucite preko otvora. Njen video je brzo postao viralan na društvenim mrežama i prikupio više od 3,7 miliona pregleda.

- Zašto mi ovo nikada niko nije rekao? - napisala je jedan korisnica, dok je druga napisala: "Zašto sve bitne stvari uči preko TikToka?"

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati