Samo u Parizu: "Čarobni baget" u obliku penisa (FOTO) | Kuhinjica | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

Direktno.rs

29. 06. 2020. 08:44 1

Samo u Parizu: "Čarobni baget" u obliku penisa (FOTO)

Ričard Legai je vlasnik neobične pariške pekare koja pored ukusnih pekarskih poslastica prodaje i hleb u obliku penisa, koji je vlasnik nazvao “la baguette magikue” ili čarobni baget.

Pariška pekara Legai Čoc, koja se nalazi u srcu Maraisa, proizvodi specijalitete u nešto drugačijem obliku od tradicionalnih francuskih pekara. Umesto jednostavnog oblika bageta, vlasnik kreira hleb u obliku penisa. Takođe proizvode i druge hrskave poslastice u ovom obliku.

Prava magija nastaje u ovoj pekari

- Jedini sam pekar u Parizu koji je oblikovao “la baguette magikue” kao penis. Naša pekara je posebna po tome što pravimo bagete na jedan pomalo nestašan način - rekao je vlasnik Ričard.Svaki baget je spolja hrskav, a iznutra mekan.- Svaka pekara u Parizu ima svoj specijalitet, ali niko nije nalik Legai Čoc - rekao je.

Poreklo Legai Čoc pekare

Ričard, nikada nije hteo da se bavi ovom profesijom. Odrastao je radeći u porodičnoj pekari i zna iz prve ruke koliko je teško raditi sa hranom.

Njegov otac držao je pekaru zapadno od Pariza, pored vojne baze. Često je dobijao šaljive zahteve od vojnika, pa je pravio raznolike bagete. To je postala šala u porodici, a vremenom se šala pretvorila u isplativ biznis.- Jednog dana, otac je rekao bratu i meni da je vreme da osnujemo vlastitu pekaru sa originalnim proizvodima. I rekao sam mu: "Ovde je to jako teško. Ako želimo da budemo uspešni onda idemo u Pariz” - rekao je Ričard.

Kada su stigli u Pariz otvorili su pekaru i počeli su da prave pecivo sa neobičnim oblikom koji je privukao turiste ali i same Parižane.

- Stranci misle da su Parižani zaista dosadni i previše ozbiljni, ali to apsolutno nije tako. Parižani nisu takvi. Da su takvi, mislim da ne bih prodao toliko čarobnih bageta - rekao je.Iako sigurno nema pogrešnog načina da pojedete ovaj baget, Ričard preporučuje da nežno odvojite kuglice, lagano ih natopite u šoljicu crne kafe, a zatim ih pojedete. On tvrdi da je potrebno sa slašću doživeti svaki zalogaj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Iščekivanje

Zoran Živković [06.07.2020.]


Video dana

Kako parkirati čamac

Anketa

Da li policija koristi prekomernu silu na protestima?

Rezultati