Kuhinjica

Direktno.rs [ Izvor: 24Sata.hr ]

25. 05. 2020. 16:30 1

Trend za kojim mladi lude - Mini vafle, palačinke i jaja

Trend TikTok, koji je prvo počeo malim, minijaturnim palačinkama, postaje sve popularniji, tako da sada na društvenim mrežama možemo videti mini vafle, keks, jaja i slaninu.

Nakon minijaturnih palačinki, na TikTok-u su počeli da se pojavljuju mini deserti poput mufina, kolača i američkih krofni.

Ovu minijaturnu hranu i desert ljudi su počeli da nazivaju žitarice, pa su i počeli da ih jedu tako.

Valentina Musi testirala je nekoliko varijacija ovog trenda mini žitarica, sa krofnama, mafinima, mini picama i sličnim poslasticama.

- Sve je slađe kad je minijaturno. Mozgala sam čitavu prošlu nedelju o tome koju sledeću hranu treba da pretvorim u minijaturnu. Odlučila sam da napravim francuski tost, mafine i krofne, jer one mogu da zadrže oblik, čak i kad su malene - rekla je Valentina za Insajder.Mini krofne i mafini već postoje, ali ne u tako maloj verziji.

- Tako da sam morala da se potrudim da ih što više smanjim kako bi mogla da ih stavim u posudu i pojedem kašikom - rekla je Valentina.Nakon što je napravila toliko sitnih poslastice, Valentina je poželela da se oproba i napravi nešto drugačije. Zato je odlučila da eksperimentiše i napravi mini pice.- Umoran sam od svih slatkiša! Mini pica već postoji, ali htela sam da napravim nešto još manje - rekla je Valentina.

Šai i Stef su influenseri koji takođe prave mini pice, jaja, slaninu i tost. Iako je trend mini žitarica tek počeo ovaj par je već osmislio nekoliko minijaturnih žitarica.Nastavili su da eksperimentišu sa krofnama, picom i slatkim doručkom. Za mini doručak, inspiraciju su pronašli na TikToku, gde su videli sitna jaja i odlučili da ih sami naprave.

- Odlučili smo da napravimo čitav mini doručak sa tostom i slaninom - rekli su.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati