Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

04. 05. 2022. 19:48 0

Astrolozi izdvojili najopasnije datume u maju

U maju nas očekuje retrogradni Merkur, ali i potpuno pomračenje Meseca.

Astrolozi isitču da će ovaj mesec obeležiti sukobi, nerazmevanje, nepoverenje i prevare, jer će planete biti u veoma nepovoljnom položaju.

Kao najopasnije dane maja istakli su:

10. maj - Počinje retrogradni Merkur

Ovog dana treba da budemo posebno oprezni u ophođenju sa ljudima kojima verujemo. Retrogradno kretanje planete trajaće do 3. juna, ali će to doneti najveću opasnost tek na samom početku.

16. maj - potpuno pomračenje Meseca

Prvo pomračenje Meseca u 2022. je u znaku Škorpije. Mesec će skoro potpuno otići u senku Zemlje, a prvi na udaru biće odnosi i prijateljstva. Pronalaženje zajedničkog jezika sa voljenima će izgledati kao nerešiv zadatak. Astrolozi savetuju da budemo oprezni s ljubomorom i zavišću.

18. maj - konjunkcija Marsa i Neptuna

Mars će nas učiniti pohlepnim i beskompromisnim, a Neptun će nas podsticati na prevare. Čuvajte se da vas ljudi kojima verujete ne prevare i budite izuzetno oprezni sa novcem.

21. maj - dan konjunkcije Sunca i Merkura

Ovo će biti unutrašnja konjunkcija Sunca Merkura. Ovog dana sve one koji su neodgovorni i neozbiljni čekaju velike nevolje.

23. maj - Merkur ulazi u Bika

Ovaj prelaz će se desiti na vrhuncu retrogradnog kretanja planete. Do 12. juna astrolozi snažno preporučuju da ne rizikujete. Ovog dana bolje je ne započeti nove poslove i ne potpisivati papire. Planeta će izgubiti najveći deo svoje pozitivne energije, pa su moguće promene planova i pojava manjih nevolja u svim oblastima života.

29. maj - Mars u konjunkciji sa Jupiterom

Mars i Jupiter će se sastati u Ovnu. Ova veza će biti izuzetno opasna za oblasti komunikacije i rada. Mars će nas učiniti preterano asertivnim i beskompromisnim, a Jupiter će mnoge od nas naterati da pokušaju da iskoriste druge. Sukobi su skoro izvesni, stoga budite veoma oprezni s rečima i delima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati