Horoskop

Direktno.rs

09. 04. 2022. 20:06 1

Horoskop otkriva kakvi ste u BRAKU

Astrolozi tvrde da svaki znak ima svoju karakteristiku po kojoj ste posebni u braku.

Ovan

Pripadnica ovog znaka uvek će podupirati svog partnera u njegovim ambicijama, jer kraj sebe želi uspešnog muškarca. Ona je puna energije i organizovana, a kao takva daje sve od sebe u braku i odlična je supruga. Temperamentna je, pa ako joj nešto nije po volji to će jasno i glasno dati do znanja. Sklona je ispadima ljubomore i dramatičnosti, a njena nepredvidivost zadržava interes partnera.

Problem se javlja ako nije zadovoljena - emotivno i fizički. Tada žena Ovan postaje frustrirana i svadljiva, i opasna po svog partnera.

Bik

Pripadnica ovog znaka vrlo ozbiljno doživljava sve svoje uloge, pa tako i onu domaćice, supruge i majke. Ona teži finansijskoj sigurnosti i važno joj je da se njeni saveti slušaju. Redovan seksualni život joj je važan, a ako ne dobija dovoljnu količinu fizičke pažnje, tada postaje sklona prevari. Voli zajedničke projekte i timski rad.

Blizanci

Pripadnice ovog znaka su pre braka buntovne i svojeglave, a s pravim partnerom sklone su se prilagoditi i to ublažiti. Ipak, i tada zadržavaju svoju jedinstvenost - nije im dovoljna samo uloga supruge, one žele i bogat društven život.

Potreban joj je muškarac sa puno energije, ali i na istom intelektualnom nivou kao što je ona, želi i ljubavnika i prijatelja, a ne odnos koji liči na obavezu. Žene Blizanci su zahtevne, ali sve što traže spremne i same da pruže.

Rak

Pripadnica ovog znaka pravo je oličenje ženstvenosti - puna ljubavi, nežnosti i odanosti. Ona želi toplu porodicu, međusobno poštovanje i puno iskaza ljubavi svog supruga.

Ako to dobija, žena Rak je najbolja i najvernija žena na svetu. Ali, ako njen partner ne brine o finansijskoj sigurnosti porodice ili je emotivno zanemaruje, prestaće da ga poštuje i postaje osvetoljubiva.

Lav

Lavica uvek ima plan i želi da se sve odvija po njemu, a trudiće se da niko ne bude zanemaren. Brak joj je važan i teži tome da ima iskren i strastven odnos, i spremna je da se za to žrtvuje.

Seks joj nije visoko na lestvici prioriteta, dovoljno je da zna da je poželjna. Žene Lavovi poštuju svog supruga, odane su i verne. Ako se njena ljubav izgubi, često je neverna i iskorišćava brak samo kao formu koja joj olakšava život, a posvećuje se deci.

Devica

Pripadnica ovog znaka vrlo je analitična i praktična, ali u braku vrlo osećajna supruga i majka. Prema partneru se postavlja kao najbolji prijatelj, neko ko ga razume i sa kim se može zabavljati.

Važno joj da sve drži pod kontrolom, pa stoga želi i odgovornog muža koji će se slagati s njom. Ako se Devici suprug zameri, sklona je pasivnog agresiji.

Vaga

Vaga je privlačna i ženstvena, a njen suprug je neretko vrlo slab na njen šarm. Mogli bismo reći da manipuliše njim, ali ona to ne radi u zloj nameri. U braku teži harmoniji. Uživaće u kućnim poslovima poput kuvanja i pospremanja, ali postaće mrzovoljna čim primeti da se to ne ceni dovoljno. Od supruga očekuje da je mazi i pazi, što i sama nesebično pruža.

Škorpija

Pripadnica ovog znaka ozbiljno doživljava brak - u njega neće ući ako nije sasvim sigurna da je partner pravi za nju. Napraviće sve da bi usrećila porodicu, ali će zato biti veoma zahtevna i očekivati od muža ništa manje od obožavanja. Žena Škorpion je ljubomorna i posesivna, ali samo dok joj je stalo.

Želi odnos pun strasti i mrzi rutinu, pa joj pasivni partner ne odgovara, ona želi nekoga za avanture, putovanja, izlaske, vatrene noći... Može se reći da nije stvorena za jednu ljubav. 

Strelac

Pripadnica ovog znaka u ljubavi je strastvena, spontana, pa čak i previše zahtevna, ali to se smiruje čim uđe u brak. Žena Strelac je mudra i racionalna životna partnerka koja ne puca pod pritiskom i neko je koga biste uvek želeli kraj sebe za potporu i rešavanje problema.

Ne očekuje bajke u braku, najvažnija joj je saradnja i prijateljstvo. Ipak, neće podneti monotoniju u krevetu i s te strane želi supruga koji će se truditi da ubraku održi strast.

Jarac

Žena Jarac ima tradicionalne stavove, a čega se god uhvati želeće da bude najbolja, pa život s njom može ponekad izgledati kao takmičenje u kome treba zadovoljiti stroge kriterijume.

Ne voli nepredvidive situacije i želi da kontroliše sve što može ugroziti finansijsku sigurnost. Seks joj je izuzetno važan, pa bilo kakvo odbijanje loše deluje na njen ego. U ljutnji je rezervisana, hladna i proračunata.

Treba joj puno pažnje i ljubavi da bi se osećala sigurno. U podizanju dece je pravi učitelj za život.

Vodolija

Pripadnica ovog znaka zapravo je jednostavna i prijateljski raspoložena, u toj meri da je nepoznanica za muškarce navikle na skrivene igre. Teško ulazi u brak jer ceni slobodu, ali ako u njega uđe znači da zaista želi to za ceo život.

Ribe

Ribe su idealan "materijal" za brak - u ljubavi su spremne da ispune svaku želju svog partnera, a posvetiće se stvaranju toplog doma i porodice. Potreban im je jak partner koji će im biti oslonac kroz život. Cene romantiku ali ne na tipičan način, a ako ih njihov partner zanemari - povlačiće se u sebe i njihova ljubav će postupno umirati, a one misliti kako su pogrešile. Za decu će učiniti sve, pa i izaći iz lošeg braka da ne gledaju lažnu sliku ljubavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati