Horoskop

12. 03. 2022. 20:03 1

Dobijaju kilograme i kad ne jedu: Znaci skloni gojenju

Višak energije, ali i sklonost depresiji su njihovi neprijatelji. Strastvenost može da bude dobra i pozitivna, ali ako je pogrešno kanalisana, takođe može da se okrene protiv emotivca.

Sledeći horoskopski znakovi daje sebe u svakom pogledu, pogotovo u ljubavi, a ako iz toga nastanu negativna osećanja, često posegnu za jakom klopom, da utole tugu.

Ovan

Strastveni Ovan voli da bude glavni i da sve bude po njegovom, kako je planirano i kako je on zamislio. Ukoliko se planovi izjalove iz bilo kog razloga, okrenuće se samom sebi, a to može da dovede do belaja: osim što u tim situacijama postaje samodestruktivan, on će bes gasiti hranom. I očas posla može da nabaci 10 kila viška. 

Bik 

Kako da jedan Bik podnese da mu se kaže: "Malo si se ugojio/la?" Pa, može samo da uzvrati: "Jes, ti ćeš da mi kažeš!" Kada se uz urođenu tvrdoglavost dogodi i da mu partner/ka kaže da mora da smrša, on će to shvatiti kao zauzdavanje. Eto dobre podloge za gojenje. 

Rak

Stidljivi Rak često nema snage da se suoči sa problemima i spoljnim svetom koji ne donosi samo radost i lepotu. U tim situacijama, frižider postaje njegov saveznik, uteha i spas. 

Vaga

Uvek sklona hedonizmu, Vaga će iz drugih razloga posegnuti za preterivanjem u hrani. Sklona je preterivanju, pa će sa istim apetitom posezati za roštiljem, kao i za, primera radi, luksuznim putovanjem. 

Strelac

Haotični Strelac za čas ode u preterivanje. Kao što ponekad uludo troši svoju energiju, zna i da se opusti i ulenji, pa da mu hrana postane najbolji prijatelj. 

Ribe

Ribe su najpoznatiji depresivci u horoskopu, a sklonost tugi i seti je prvi korak ka frižideru prepunom "jake hrane". Još kada pomisle da su napušteni od svih i da im sudbina nije naklonjena, ode mast u propast.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati