Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

23. 02. 2022. 06:00 0

Ovnove ne slušaju, Blizancima novac

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Neko ne želi da sasluša vaše predloge ili odlaže komunikaciju i susret sa vama. Nemojte odustati na prvim preprekama. Popravite odnose sa kolegama jer to sada možete. Sa emotivnim partnerom povremeno napetosti i tenzija.

BIK

Primetili ste da se neko ponaša neiskreno ili da vam protura neproverene, uglavnom netačne informacije. Najbolje je da ne reagujete. Danas znatno bolja komunikacija sa partnerom a i strasti jače funkcionišu između vas dvoje.

BLIZANCI

Danas vas očekuje pozitivan odgovor na molbu ili rešenje pitanja koje vam je od važnosti. Pojedinima informacije i o novčanom prilivu. U komunikaciji sa nekim ko vam je simpatičan sposobni ste da pokažete sebe u najboljem svetlu.

RAK

Čuvajte se nesporazuma. Vi i sagovornik možete pogrešno shvatiti jedno drugo i biće teško neke stvari razrešiti. Isti princip primenite i u svojim emotivnim relacijama – prvo proverite šta je zaista partner mislio da ga ne biste napali bez razloga.

LAV

Dobar je trenutak da napravite dogovor, ali budite svesni da ovo neće moći da prođe bez kompromisa i ustupaka sa vaše strane. Ne držite se kruto, shvatite da i druga strana želi određene garancije. U emotivnom segmentu skladno i zanimljivo.

DEVICA

Danas budite spremni da date sve od sebe, jer vas autoritet ili nadređena osoba posmatraju. Ovo nije provere radi već šefovi smatraju da možete mnogo i možda već merkaju neku poziciju za vas. Novo zanimljivo poznanstvo .

VAGA

Budite spremni i pažljivi, jer ne računajući redovne prilive, danas se može otvoriti i nešto vanredno što bi itekako moglo biti isplativo. Dan je dobar i za sva emotivna pitanja. Uživaćete u pažnji koju dobijate. Dobra komunikacija.

ŠKORPIJA

Neko vas iritira ponašanjem ali pošto ne želite da se sukobljavate, danas ćete biti spremniji da se povučete. Biće teško dopreti do vas. Malo je verovatno da će i emotivni partner uspeti da vas podigne i oraspoloži.

STRELAC

Neko vam može izaći u susret po pitanju koje vam je bitno. Mogući su i očekivali ali i neočekivani novčani prilivi. U emotivnom delu ste se jako pokrenuli prema nekom koga znate od nedavno. Radujete se priči i susretu. Pozitivno raspoloženje.

JARAC

Neki put se i sa malo reči može reći dosta toga. U prevodu – ne ubeđujte saradnike. Ako ne mogu da shvate da je vaš poslovni predlog dobar, to je na njihovu štetu. Nećete biti zadovoljni u kom se pravcu odvija komunikacija sa nekim ko vam je zanimljiv.

VODOLIJA

Očekuje vas poslovni dogovor daleko od radoznalih očiju. Takođe, velike mogućnosti za tajni dogovor, čak i susret sa nekim ko vam se jako dopada i koga priželjkujete da osvojite. Ne bih rekla da će vas iko otkriti, ali ipak malo opreza nije naodmet.

RIBE

Danas se morate odgovorno postaviti prema svakoj obavezi koju preuzmete. Drugi to očekuju, računaju na vas. Imaćete povremeno padove entuzijazma i energije, ali istrajno nastavljate dalje. U emotivnim relacijama strast postaje jako bitna.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati