Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

05. 12. 2021. 07:00 0

Ovnovi da odmore, Blizancima treba pažnja

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Dan bi bilo dobro iskoristiti za odmor, jer su vaše energetske snage već pri kraju. No, u svakom slučaju vam predlažem aktivan odmor u smislu da odete negde van grada ili da se makar prošetate, uživate u druženju i ljudima koji su oko vas.

BIK

Dan kada bi najbolje bilo uživati u svim čarima života – u dobrom društvu, okruženi osobama do kojih vam je stalo. Moguće je da ćete danas potrošiti i neki dinar više od onoga što ste planirali, ali šta sada – potrebno vam je opuštanje, pa nemojte žaliti....

BLIZANCI

Danas vam je najviše potrebno prisustvo i pažnja od strane voljene osobe, a vaše drago biće će biti voljno da vam izađe u susret. Partner će se potruditi da vam ulepša zajedničke trenutke i udovolji na svaki način. Uzvratite pažnju.

RAK

Koliko god se trudili da se opustite, u mislima stoji opterećenje zbog nekih poslovnih obaveza koje će vas sačekati u ponedeljak. Pokušajte da se rasteretite, ako niste za društvo onda pogledajte neki dobar film ili slušajte muziku koju volite.

LAV

Rešili ste da nećete dozvoliti da vam bilo šta poremeti planove. Ono što vam je u glavi jeste druženje, provod sa prijateljima, ali ćete naći dovoljno vremena i za voljenu osobu. Ako ste sami, možete upoznati nekog  ko će vas zainteresovati.

DEVICA

Dan kada ste posvećeni domu i članovima porodice. Ponudićete se da vi spremite nedeljni ručak ili ćete se makar angažovati oko pripreme kolača. Ovaj dan ćete zasladiti i prisustvom voljene osobe. Neki dosta lepi momenti su pred vama.

VAGA

Nije vam loše raspoloženje, ali niste u fazonu baš za svakog. Sa nekim ljudima želite da se vidite i provedete zajedničko vreme, ali od nekih drugih ćete bežati. Više vam prija društvo prijatelja, a za voljenu osobu ćete ostaviti večernje sate.

ŠKORPIJA

Bolje raspoloženje i opuštenija atmosfera. Iako imate nekih zabrinutosti po pitanju finansija, trudićete se da vam ona ne pokvare trenutke sa osobama koje volite. Moguć je i kontakt ili susret sa osobom koja živi prilično daleko od vas.

STRELAC

Imate obaveza u prvom delu dana, a popodne i veče ćete koristiti za odmor i opuštanje. Sad – neko će se opuštati uz voljenu osobu, a neko uz prijatelje ili u dobrom provodu. Svako prema svojim afinitetima i mogućnostima. Bitno je da se provedete lepo.

JARAC

Pozvani ste na okupljanje, proslavu ili izlazak. Dvoumićete se da li da odete, jer ne smatrate da ste trenutno najbolje društvo ali bi trebalo da se odazovete. Drugi deo dana je mnogo bolji po vas, zato ne sumnjam da ćete se lepo provesti.

VODOLIJA

To što biste vi hteli na sto strana odjednom je zaista lepo, ali ne verujem da ćete sve ono što ste planirali uspeti da uglavite u 24 sata, koliko vam je na raspolaganju. Prema tome, moraćete da odredite prioritete i da nekoga bacite u zapećak.

RIBE

Vi ste se u poslednje vreme usedeli, ne mrdate nigde i ne radite ništa, da je neophodno da se pokrenete i razmrdate. Bilo bi idealno kada biste prepodne iskoristili za šetnju ili rekreaciju, a popodne za malo druženja sa prijateljima...

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati