Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

04. 12. 2021. 07:00 0

Vage opterećene, Strelčevi nesigurni

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Sa nestrpljenjem očekujete odgovor od jednog poslovnog saradnika, ali nemojte biti razočarani ako ne uspete u onome što ste nameravali. Biće prilike u nekom drugom periodu. Partner je raspoložen za kućnu varijantu, dok biste vi pre da izađete.

BIK

Vreme je da se posvetite obavezama, ali ni malo niste raspoloženi za posao. U nekom ste statičnom, stanju i najradije biste se izvalili i odremali. Kao za baksuz, i partner ima neke stvari koje mora obaviti pa neće imati ko da vas animira i oraspoloži.

BLIZANCI

Dobro je što su vam poslednjeg radnog dana pale na pamet obaveze koje ste trebali već da završite. No, vodite se principom – bolje ikad nego nikad, i spremate se da prionete na posao. Nemojte biti iznenađeni ako dobijete kritiku od strane saradnika.

RAK

Danas ste u kontaktu sa napornim ljudima koji vam oduzimaju energiju. No, neophodni su vam I pokušavate da se uskladite sa njima. Ni u kontaktu sa partnerom nećete uspeti da se oraspoložite kako treba. Muče vas neka razmišljanja.

LAV

Hladna rešenost – ovo je najpribližniji opis vašeg stanja u poslovnom segmentu danas. Ono što morate rešiti, to ćete i rešiti mada nećete biti u fenomenalnom raspoloženju. U emotivnom segmentu sleduje vam susret sa bivšim partnerom.  

DEVICA

Jedna porodična obaveza ili okupiranost problemom nekog od članova familije, neće vam dozvoliti da budete usredsređeni na obaveze. U priličnoj meri ćete otaljavati posao. Radije ste raspoloženi za samoću nego za emotivnog partnera.

VAGA

Muče vas problemi oko nekog dogovora, ali ne znate na koji način ćete to rešiti. Previše se opterećujete nečim na šta trenutno ne možete uticati. Prilično vam je opterećujuća komunikacija sa jednom osobom. Ne prija vam njeno udvaranje.

ŠKORPIJA

Neke neprijatne poslovne obaveze su na dnevnom redu. Niste raspoloženi za posao, ali shvatate da ne smete ovo ostaviti. Naglašena je odgovornost. Planovi sa voljenom osobom verovatno neće moći da budu ostvareni. Oboje ste prezauzeti.

STRELAC

I vi biste danas najradije pobegli od svih obaveza. No, mašta i stvarnost nisu jedno te isto, pa ćete svakako morati da odradite ono na šta ste se obavezali. Emotivni partner vam je potreban više nego što to želite da priznate. Osećate se nesigurno.

JARAC

Sigurno je da će vas više puta obuzeti crne misli i loše raspoloženje. Pokušajte da ih odgurnete od sebe, jer suštinskih nikakvih razloga za brigu nemate. Ovo je samo energetski pad, verovatno prouzrokovan umorom i napetošću iz prethodnih dana.

VODOLIJA

Danas vam novac lako klizi iz džepova, pa bi bilo dobro kada biste umeli da se zaustavite pre nego što u potpunosti opustošite novčanik. No, zato će vas obradovati sitan poklon od strane ukućana ili dece, a voljena osoba će imati pregršt lepih reči za vas.

RIBE

Danas vam raspoloženje i neće biti bajno, jer ćete biti okupirani prošlošću i razmišljati o greškama i propustima koje ste napravili. Ne dozvolite da vam ovo odvlači energiju i smeta prilikom dnevnih obaveza. Mogućnost za tajno flertovanje….

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati