Horoskop

Direktno.rs

07. 12. 2021. 19:52 0

Rođeni lideri: Znaci koji reči sprovode u delo

Osobe rođene u ovim znakovima zodijaka se ne plaše da rizikuju i da budu predvodnici. Mnogima su inspiracija i motivacija da se pokrenu. Ovi horoskopski znaci više vole dela nego prazne reči. U zvezdama je zapisano da će biti lideri.

Ovan 

Ovnovi energiju crpe iz novih izazova i prilika. Kada ništa ne rade, osećaju se beskorisno. Izlazak iz zone komfora za njih nije niakav problem.

Vodolija

Vodolije su osobe kojima ne manjka smopouzdanja. Vrlo su disciplinovani i usresređeni na napredak. Uvek se trude da nešto novo nauče i to primene na sopstvenom primeru. Uprkos samopozdanju, nije im problem da kada nešto ne znaju zatraže pomoć od stručnijih osoba.

Lav 

Lavovi se od malena ističu po svojoj želji da budu najbolji u svemu. Oni su uvek spremni za akciju i avanturu, znaju učiti iz vlastitih grešaka i potrudiće se da ih nikada ne ponove. Njihova energija i optimizam privlače ljude slične njima u njihov život, što im takođe ide na ruku. 

Jarac

Jarčevi su dobri lidri, ali i timski igrači. U obe situacije se veoma dobro snalaze. Veliki su radoholičari, a sebi uvek postavljaju visoke ciljeve koje na kraju i ispune. Uvek se trude da motivišu druge i pomognu kad treba, što je osobina pravog lidera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati