Horoskop

Direktno.rs

10. 10. 2021. 21:07 0

Znaci horoskopa koji ne vole konzervativne partnere

Ako je verovati astrološkim aspektima i određenim karakteristikama horoskopskih znakova - za sledeća četiri znaka seks je poput božanstva. Obožavaju ga, lako stupaju u seksualne odnose i vole partnere koji ga doživljavaju na sličan način.

Takođe, ova četvorka nema problem ni sa promenom partnera, pa ih mnogi nazivaju "promiskuitetnim", ali oni ne haju za tuđe kritike, već uživaju u svojim strastima punim plućima. Evo o kome je reč!

Škorpija

Često možemo da čujemo kako za Škorpije kažu da su sinonim za seks, a poznato je i da su skloni ekstremima, pa tako često imaju nekoliko partnera odjednom, ili su opsednuti jednom osobom. Seks je skoro najvažniji deo njihovog života i tera ih da neprestano lutaju od osobe do osobe dok ne nađu onu koja može da ih prati i ponudi im nešto dovoljno uzbudljivo i intrigantno.

Ribe

Ribe važe za romantične duše koje žive u svetu mašte, ali upravo zato su i veoma čulne i senzualne. One često menjaju partnere ne toliko zbog seksa, koliko zbog želje da nađu svoju srodnu dušu. Nikada ne odustaju od potrage za savršenom osobom, pa upravo zato stupaju u odnose sa mnogo pogrešnih. U svakom vide priliku. Njihov promiskuitet je rezultate njihove potrage za pravom ljubavi.

Blizanci

Blizanci uvek imaju nekoliko opcija u životu, pa je tako i na planu ljubavi. Umeju da budu beskrupolozni - da varaju svoje partnere, ali i da ruše tuđe veze samo zbog svog sopstvenog zadovoljstva. Stalno su u potrazi za novim iskustvima i svaka rutina ih plaši i beže od toga. Upravo zato skloni su čestoj promeni parnera - jer im sve brzo dosadi.

Strelac

Kada je reč o Strelcima - njihov libido teško je zadovoljiti i još je teže ukrotiti njihovu težnju za slobodom. Oni su "divlja deca horoskopa" i nikada se ne ustručavaju da ispune svoje želje i potrebe. Oni vole da utole svoju glad za strastima, bile one lako dostupne ili ne. Uvek imaju nekoliko partnera u opticaju, kako bi bili sigurni da u svakom trenutku mogu da odgovore na svoje seksualne ili emotivne potrebe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati