Horoskop

Direktno.rs

08. 10. 2021. 19:56 0

Mirotvorci: 3 znaka koja nikad ne povisuju ton

Neki ljudi će se posvađati oko svake sitnice i jedva čekaju priliku da se istresu na nekoga, dok drugi idu u suprotnu krajnost i po svaku cenu izbegavaju konflikt. Ova tri horoskopska znaka se ne vole svađati i uvek će stvari nastojati rešiti mirnim putem, pa čak i ako to znači da neće biti po njihovom.

Vaga

Vage su sklone držati osećaje u sebi sve dok ne puknu. Uvek će najradije biti neutralne u sukobima i ostati mirne, osim ako im je baš jako stalo do teme. Većinu vremena će izbegavati sukobe i nastojati biti prijatne prema sagovorniku, čak i ako se tako ne osećaju.

Rak

Rakovi sve pamte, pa budite sigurni i da će zapamtiti kako su se osećali zadnji put kad su bili prisiljeni sukobiti se sa nekim i ne žele to ponovno iskusiti. Svađe ih jako pogađaju, a uvereni su da sukobi ništa ne poprave u odnosima, već samo za sobom ostavljaju negativnu energiju. Ako pitate Rakove - jednostavno nije vredno toga.

Strelac

Strelci mogu pričati sa svakim o svačemu sve dok im to ne izaziva stres. Ne vole biti pod pritiskom i uvek će radije izbeći sukob nego se otvoreno posvađati. Svađa im stvara stres i mentalni pritisak pa će radije otići na neko zanimljivo mesto i pričekati da se stvari smire. Ako baš ne mogu izbeći svađu, učestvovaće u njoj, ali nerado i dugo će im trebati da zaborave na nju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati