Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

28. 09. 2021. 06:00 0

Bikovima dobro, Blizanci iscrpljeni

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Možete ostaviti dobar utisak svojom angažovanošću i obraćanjem pažnje i na najmanje sitnice. To vam oduzima mnogo vremena, ali želite da se pokažete u najboljem svetlu.  Danas možete biti kritički raspoloženi prema partneru.

BIK

Obavili ste i jedan poslovni razgovor od kojeg mnogo očekujete i više je nego izvesno da situacija ide u pozitivnom pravcu. Iskreno ćete uživati u trenucima sa voljenom osobom. Čak vam neće smetati ni neke sitnice koje vam inače bodu oči.

BLIZANCI

Pomalo ste iscrpljeni tempom koji ste sebi nametnuli, ali ne želite da propustite ništa od dešavanja. Malo je verovatno da ćete u popodnevnim i večernjim satima biti raspoloženi za neke posebne akcije. Mirni trenuci sa voljenom osobom i uživanje.

RAK

Danas imate pravu meru u svemu što radite, pa je odličan trenutak da zatražite uslugu od nekoga ili da pojačate komunikaciju sa poslovnim saradnikom. Uživate u komunikaciji sa nekim i podsvesno priželjkujete nešto više od samo priče.

LAV

Poslovni partner ima predlog za vas. Takođe, ako ste u postupku završavanja neke papirologije, angažujte se dodatno, možete ovo privesti kraju. Prihvatate komunikaciju od strane osobe za koju znate da je zainteresovana za vas.

DEVICA

Ako imate da obavite ozbiljniji razgovor sa poslovnim partnerom, nemojte to raditi u jutarnjim satima, jer bi vam mogle promaći neke stvari. Odložite za period posle podneva. Potrudite se da vašem voljenom biću na jasan način pokažete da vam je stalo do njega.

VAGA

Iako ste imali nedoumica ipak shvatate da vaši planovi idu ka realizaciji. Doduše, ne sviđa vam se što se nešto konkretnije odlaže za drugi deo nedelje. Prihvatate da partner preuzme vodeću ulogu u planiranju vaših susreta i zajedničkog vremena.

ŠKORPIJA

Ako ste se nadali parama, dobijate informaciju o odlaganju isplate. Ili će ona pak biti značajnije umanjena od onoga što ste očekivali. Da ćete biti raspoloženi, pa baš i nećete. Ni sa emotivnim partnerom danas nemate dobru komunikaciju.

STRELAC

Nećete imati zadovoljavajuću komunikaciju sa osobama koje su vam nadređene, pa će to pokvariti druge dobre vesti koje dolaze do vas. Sa emotivnim partnerom niste na istim talasnim dužinama. Nerazumevanje i mogućnost svađe.

JARAC

U stabilnom ste, ali u isto vreme podsticajnom raspoloženju. Dogovori idu glatko i možete ostaviti dobar utisak na ljude sa kojima dolazite u kontakt. Nemojte propustiti da pokrenete priču sa nekim ko vam je interesantan, sada to možete.

VODOLIJA

Neke osobe imaju danas prave savete za vas. Od njih slobodno možete potražiti pomoć ukoliko dođete u situaciju neizvesnosti ili zastoja. Jako želite da se pokrenete prema nekom, ali još uvek niste sigurni da li je pravi trenutak za tako nešto.

RIBE

Osobe od autoriteta ili nadređeni pokrenuće važna pitanja sa vama. Nemojte propustiti priliku da promovišete svoje ideje, ali i da uputite primedbe ako ih ima. Nedostaje vam bliskost sa emotivnim partnerom, ali trenutno niste u prilici da je ostvarite.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati