Horoskop

Direktno.rs

22. 09. 2021. 19:59 0

Znakovi koji su supružnici za poželeti

Jeste li se ikada zapitali koji muškarac će vam jednog dana biti suprug? Ne možemo vam baš reći hoćete li se i za koga tačno jednog dana udati. Međutim, zahvaljujući astrologiji, znamo koji se muškarci, prema horoskopskom znaku, najbolje osećaju kao supružnici!

Vage

Muškarci rođeni u znaku vage odlikuju se iskrenošću kada su osećaji u pitanju. Ne plaše se da će ih neko povrediti i žele puno sklada u vezi. Dakle, retko će doći do svađe među vama, a ako i dođe, taj će čovek učiniti sve samo da svađa prestane. Muškarci vage takođe otvoreno prenose svoje želje i potrebe.

Rak

Ako si pronašla muškarca rođenog u znaku raka: čestitamo! Ovi muškarci zaista imaju sve što je potrebno dobrom suprugu. Brižni su, odani i osećajni. Muškarac rak će dati sve od sebe da te učini srećnom kao svoju ženu. A ako ti bude teško, učiniće sve da odagna loše raspoloženje. Ono što je ovde od velike pomoći: muškarci rođeni u znaku raka obično se ne boje pokazati svoje osećaje. A ako je jedna stvar važna u dobrom braku, definitivno je to činjenica da oba supružnika mogu biti sigurna u osećaje svog bračnog partnera.

Bik

Brak s muškarcem rođenim u znaku bika bit će senzualan i pouzdan! Muškarci s ovim znakom ne boje se čvrste veze. Naprotiv, jako cene što su u ozbiljnoj vezi i žele da im život bude siguran i stabilan. U brak donose najvažniji preduslov - dobrotu. Osim toga, muškarci bikovi su pustolovno nastrojeni i jako se vole zabavljati - zato ti u krevetu može biti izuzetno uzbudljivo dugi niz godina!

Devica

Jedna od najboljih osobina muškaraca koji su rođeni u horoskopskom znaku device: vole imati stvari uredne i sređene. Oni pospremaju i čiste! Sami od sebe! Nikada se nećeš svađati sa suprugom oko čarapa u hodniku. Ali, naravno da i muškarci device imaju puno više od velike ljubavi prema urednosti: vole biti pouzdani, pošteni i odani ljudima koji su im važni. Vernost je apsolutno neophodna za srećan brak. Osim toga, muškarci device su iskreni. Ako je svađa na pomolu, pokušavaju brzo ukloniti probleme s otvorenim raspravama. A kad te pohvali, možeš biti sigurna da misli ozbiljno!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati