Horoskop

Direktno.rs

19. 09. 2021. 19:04 0

Horoskopski znaci koji su godinama sve lepši

Ako pripadate jednom od ova četiri horoskopska znaka, starićete kao vino i bićete sve privlačniji s godinama koje prolaze!

Niko ne voli starenje, ali ono što uvek treba dobro da upamtimo je da prava lepota dolazi iznutra. Doduše, neki ljudi su kao vino: što su stariji, to bolje izgledaju. To važi i za muškarce i za žene, a kažu da se to posebno odnosi 4 horoskopska znaka Zodijaka...

Lav

Lavica Dženifer Lopez je živ primer za to! Znak Lava je taj koji je uvek u centru pažnje, koju obožava. Oni rade na sebi, blistaju, vežbaju redovno, a s godinama su sve mentalno snažniji i lepši. Lavovi mnogo vode računa o svom izgledu, pa zato izgledaju kao da ne uopšte ni ne stare.

Devica

Devica Kameron Dijaz s godinama ne gubi svoju lepotu: naprotiv, sve je lepša. Ona tek kasnije procveta, pokazuje snažnu ličnost i karakter, a životno iskustvo ima odličan uticaj na nju. Ne samo što je mudrija kako vreme teče, već i sve lepša i privlačnija. 

Ovan

Sigurno ste primetili da Riz Viterspun s godinama izgleda sve lepše i lepše. Ovnovi se s godinama smiruju, što deluje pozitivno na njihovu ličnost. Ono zrače s godinama, a njihova unutrašnja lepota previa se i na spoljašnju.

Blizanci

Blizanci su s godinama sve više samopouzdaniji, što ih čini sve atraktivnijima. Oni su radosni, iskusni i mudri, a to se vidi i na njihovom izgledu. Pravi primer za to je Naomi Kembel.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati