Horoskop

Direktno.rs

10. 09. 2021. 17:57 0

Ne zna za vernost: Znak koji se najčešće upušta u preljubu

Lojalni i odani prijatelji, često su takvi u emotivnoj vezi. Ipak, postoje situacije kada ovi vatreni znakovi odustaju od svojih moralnih načela i sreću traže na drugoj strani. Astrolozi tvrde da je aspolutni šampion u neveri - Strelac! Ako je u odbranu ovog vatrenog znaka, nikada ne vara iz požude i strasti, već su njegovi razlozi mnogo dublji.

Ako su nesrećni, nezadovoljni, partner im ne posvećuje dovoljno vremena i pažnje, ispunjenje će iz ljutnje potražiti na drugom mestu. I to bez osećaja krivice. Upustiće se u strasnu avanturu bez ideje da radi nešto pogrešno. Iako su veoma iskreni, partneru neće priznati neveru. Nakon prevare svađaće se više nego ikada i to oko najmanje sitnice. Bez cilja da nešto reše.

Uvek su spremni da krenu dalje i za njih razočaranje na duge staze ne postoji. Ako i budu tužni to ćete teško videti na njihovim licima jer se uvek kriju iza osmeha.

Postoji i drugo mišljenje da su Strelčevi skloni neveri jer su nestalni po prirodi. Uvek traže neko novo uzbuđenje. Iako su vam poklonili svoje srce, vrlo lako mogu da se preokrenu i ponašaju se prema vama kao da nikada niste postojali u njihovom životu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati