Horoskop

[ Izvor: Direktno.rs ]

06. 08. 2021. 06:00 0

Bikovima dobar info, Ribe na izmaku snage

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Jedna osoba danas pokušava da vas pridobije za svoje planove. Mislim da je vredno da je saslušate i da razmislite o njenim predlozima. Postupci nekog od članova porodice vam izazivaju nervozu. Nemojte unositi bespotrebno svađu.

BIK

Dobijate informacije koje su povoljne, ali još niste sigurni koliko smete da se radujete unapred. Sa nestrpljenjem ćete čekati potvrdu. Sa dve osobe ćete imati flertovanje ili vrlo zanimljivu i podsticajnu komunikaciju. Raspoloženi ste.

BLIZANCI

Biće vam potrebno da vam neki ljudi izađu u susret – danas ne možete samostalno završiti sve obaveze koje imate. Možete trpeti i pritisak od strane saradnika ili šefova. Partner je u jako dobrom raspoloženju i trudiće se maksimalno da vas odobrovolji.

RAK

Svesni ste da su vam promene na domak ruku i danas ćete ubrzati tempo u poslovnom segmentu. U drugom delu dana očekujte informacije ili papire koji su vam bitni. Vrlo značajan susret – moguće i sa bivšim emotivnim partnerom.

LAV

Danas ćete u poslovnom segmentu biti suočeni sa odlaganjima zbog kojih se možete uznemiriti ili iznervirati. Nemojte dizati tenziju – ništa od onoga što želite vam se neće izmaknuti iz ruku, samo ćete morati da budete strpljivi. Emotivno – odlična situacija.

DEVICA

U poslovnom segmentu će se danas sve odvijati više ili manje korektno. U suštini – na posao i nećete misliti nešto naročito – više su vas okupirala emotivna dešavanja. Neke stvari su se u prethodnim danima izdogađale koje su vas prodrmale.

VAGA

Imaćete osećaj da vam ništa ne ide od ruke. Ako ste se oslonili na neke ljude i njihova obećanja, danas ćete morati da priznate sebi da ste pogrešili. Problemi u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Vodite računa – vaše reči mogu biti teške.

ŠKORPIJA

Možete se suočiti sa preprekom u planovima ili dogovorima. Razgovori od kojih ste mnogo očekivali mogu krenuti drugačijim pravcem od onog koji vi priželjkujete. U odnosu sa voljenom osobom se potrudite da jasno kažete šta vam je na umu.

STRELAC

Dok ste sa jedne strane aktivni i korektni kada su obaveze u pitanju, s druge – osećate nezadovoljstvo zato što ne možete da ostvarite pravu komunikaciju sa jednim saradnikom. U odnosu sa voljenom osobom povući ćete granicu – o nekim stvarima ne želite da pričate.

JARAC

Vaše reči imaju veliku težinu. Takođe – bitan je i momenat kada ćete ih uputiti sagovorniku. Zato, potrudite se da razmislite i napravite plan pre nego što izađete sa predlozima ili primedbama. Voljena osoba će smatrati da ste neuobičajeno teški.

VODOLIJA

Dobili ste garancije po pitanjima koja su vam bitna, ali vi i dalje osećate nesigurnost. Ne smete da se radujete unapred jer se bojite da će se vaši planovi u poslednjem momentu izjaloviti. Mogućnost tajnog susreta koji će odisati intenzitetom.

RIBE

Na izmaku snaga ste po pitanju odnosa sa nekim saradnicima ili kolegama. Više ne znate na koji način da objasnite sagovorniku da nije u pravu i da radi pogrešno. U emotivnom segmentu – velika potreba da znate svaki korak i potez voljene osobe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati