Horoskop

Direktno.rs

30. 07. 2021. 06:11 0

Bikovi strastveni, Lavovi da prionu na posao

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Dan pred vama je plodonosan. Neke okolnosti su se promenile, situacija se ubrzala i verovatno je da danas nećete moći da „danete dušom“. Ipak, bićete više nego zadovoljni rezultatima. Komunikacija sa voljenom osobom je dobra.

BIK

Priliv pozitivne energije će biti prisutan i ovo vreme iskoristite da privedete kraju sve ono što vas je u prehodnom periodu kočilo i blokiralo od obaveza. Voljena osoba će biti iznenađena nekim vašim postupcima. Pokazujete veliku strast.

BLIZANCI

Uhvatila vas je nestrpljivost. Imate osećaj da se neke situacije u poslovnom segmentu nikada neće pokrenuti. Izgurajte još ovaj dan, pa makar i na mišiće. Više se posvetite odnosu sa voljenom osobom, jer zajedničko vreme može biti izuzetno.

RAK

Velika gužva i presija, ali to vam daje snagu da zapnete još više. Dobro ćete se snaći u nekim zapetljanim situacijama i biti ponosni na sebe kako ste isplivali iz problema. Emotivno vrlo intenzivan dan. Mogućnost početka novog odnosa, zasnovanog na strastima.

LAV

Sami ste krivi što ste ostavili da obaveze rešavate u poslednjem trenutku. Zato, nemojte da kukate i da se nervirate, već prionite na posao. Više je nego izvesno da ćete sve obaviti na vreme. Jedna osoba iz poslovnog segmenta vam pokazuje da je vrlo zainteresovana.

DEVICA

S jedne strane vam prija veliki broj obaveza, jer ne možete da stignete da razmišljate o problemima. S druge strane, nikako da uhvatite malo vremena za sebe. Ako se nervirate zbog emotivne priče u kojoj ste i osećate ljubomoru, pustite stvari da prespavaju.

VAGA

Nikako vam ne prija što neki ljudi ne pokazuju poštovanje prema vama. Smatrate da je njihovo ponašanje već prevršilo svaku meru i danas ćete im to staviti do znanja. Skloni ste da okrivljujete emotivnog partnera za sve ono što škripi u vašem odnosu.

ŠKORPIJA

Možete biti razočarani ukoliko očekujete da danas neko ispuni obećanje prema vama. Ne oslanjajte se na druge. Nestrpljivi ste da ostvarite kontakt sa osobom koja vas jako privlači. Strasti ozbiljno počinu da vas okupiraju.

STRELAC

Iako smatrate da ste sve odradili kako treba, nadređeni će vam uputiti neke primedbe. Napravite neophodne izmene. Sa voljenom osobom pokušavate da napravite dogovor, ali to danas prilično teško funkcioniše. Moguće je odlaganje susreta.

JARAC

Ako uložite energiju, privešćete kraju obaveze koje vam već dugo stoje neobavljene. Danas ste snalažljivi i možete okrenuti bilo koju situaciju u svoju korist. Osećate veliki emotivni intenzitet i strast. Dobar momenat za susret sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Nadate se da ćete uspeti da odložite neku finansijsku obavezu, jer niste uspeli da namaknete neophodna sredstva. Danas imate tendenciju da se oko svega nervirate. Pokušajte da se smirite i opustite u kontaktu sa simpatijom ili voljenom osobom.

RIBE

Čini vam se da sve radite u apsolutno poslednjem mogućem trenutku. Osećaj da ste na kraju snaga zbog situacija u poslovnom segmentu pratiće vas tokom celog dana. Mogući su konflikti sa ukućanima – previše ste isključivi i zahtevni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati