Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.com ]

25. 07. 2021. 07:53 0

Jarčevi neplanirano troše više novca, Ovnovi nervozni

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Nervoza u prvom delu dana verovatno je posledica naporne sedmice koja je za vama. Malo ste energetski iscrpljeni i bilo bi dobro da makar prepodne provedete više se odmarajući ili u nekim aktivnostima koje vas opuštaju.

BIK

Najbolje bi vas opustio kontakt sa emotivnim partnerom, ali danas će sa njim biti teško ostvariti dogovor, jer je nervozan ili okupiran svojim obavezama. Moguće je da ćete u popodnevnim ili večernjim satima ipak ostvariti željeni susret.

BLIZANCI

U potpunosti ste zaboravili na obećanja koja ste dali i moraćete da završite obaveze koje ste sami sebi nametnuli. Ovo će vam definitivno promeniti neke planove, pa je moguće da ćete ih samo delimično ostvariti. Bolje raspoloženje predveče.

RAK

Nemogućnost da ostvarite pravi kontakt sa voljenom osobom, a moguće je da će i u partnerskim odnosima biti napetosti i povremenih rasprava. Vi lično se osećate nesigurno, pa možete previše pritiskati partnera.

LAV

Trudite se da izađete u susret voljenoj osobi i da ispunite neke njene hirove, ali nikako da dođete do zadovoljavajuće komunikacije i odnosa. Možda je bolje da se malo povučete i pustite je da sama sa sobom reši ono što je muči.

DEVICA

Teško ostvarujete razumevanje i moguće je da će dolaziti do bespotrebnih rasprava sa onima koji su vam najbliži. Imate osećaj da emotivni partner ne zna šta želi i jako vas nervira svojim ponašanjima. Ne odustajte od pokušaja da raščistite stvari na miran način.

VAGA

Interesi i obaveze vas i emotivnog partnera se danas ne uklapaju. Vi biste jedno, voljena osoba nešto potpuno drugačije. Možete bez razloga biti povređeni njenom isključivošću i insistiranjem na svojim stavovima.

ŠKORPIJA

Sto stvari biste danas odjednom, a i sami ste svesni da to tako ne može da funkcioniše. U prvom delu dana ćete sebi nametnuti toliko toga, da povremeno nećete znati gde udarate. Najbolje bi bilo da ovo vreme iskoristite da se odmorite i opustite.

STRELAC

Prijatelji ili emotivni partner imaju svoje planove, a vas nisu ni pitali da li vam ti planovi odgovaraju ili ne. Od vas se očekuje da se uklopite, ali ste vi trenutno suviše tvrdoglavi za tako nešto. Ili ćete isprovocirati raspravu, ili ćete se u potpunosti povući i ućutati.

JARAC

Neplanirano ćete potrošiti više novca od onoga što ste namerili. Blago neraspoloženje u prvom delu dana, jer ćete se iznova i iznova prebrojavati i nervirati zbog svojih propusta. Bolje bi bilo da ovaj dan iskoristite za druženja ili izlazak.

VODOLIJA

Danas ste rešili da provedete dan onako kako to vama odgovara. Nemate nameru da se uklapate u tuđe vreme, neka se oni uklope u vaše. Iako ćete izazivati nervozu kod drugih ljudi, ipak ćete se na kraju provesti dobro.

RIBE

Neki vaši strahovi ili problemi mogu isplivati na svetlost dana. Moguće je da će vam odgovarati da se povučete i da budete sami sa sobom, jer ćete na taj način najbolje uspeti da se smirite i stabilizujete. Emotivne kontakte odložite za kasno popodne ili večernje sate.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati