Horoskop

Direktno.rs

29. 04. 2021. 20:47 0

Četiri znaka koji su najveći "lažnjaci" i "fejkeri"

Nekim znakovima urođeno je da žive u skladu sa svojim principima, ali postoje četiri znaka koji imaju dvostruka merila i često zagovaraju jednu stvar, dok sami rade suprotno.

Blizanci

Oni su preambiciozni da bi dopustili moralu i njihovim životnim vrednostima da im stanu na put do uspeha. Nemaju nikakvih problema sa gaženjem svojih ideala kako bi što lakše i brže došli do cilja.

Dvolični su, lažljivi i pasivno-agresivni. Osim toga, bez problema će nekome "zabiti nož u leđa" i izneveriti poverenje.

Škorpija

On ne veruju u davanje druge šanse drugima i ne mogu oprostiti i zaboraviti. Kada neko izneveri njihovo poverenje, oni mu zatvaraju sva vrata.

Ipak, kada oni nekoga izdaju, očekuju da im se oprosti i shvati njihova strana priče.Strelac

Njih često nazivaju dvoličnima jer su previše dragi i obzirni da bi nekome svesno slomili srce. Osim toga, retko kada drže do svojih principa i lako ih ignorišu kada im to odgovara.

Vodolija

Oni za svakoga imaju osmeh i prave se da brinu o svačijim osećajima, ali duboko u sebi zapravo osuđuju i procenjuju sve koje poznaju.

Trude se da ostave utisak kako su opušteni, dragi i da sve prihvataju upravo takve kakvi jesu, ali to je samo fasada kojom skrivaju svoju osuđujuću i kritičnu narav, piše "Pinkvilla".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati