Horoskop

Direktno.rs

27. 04. 2021. 20:28 0

Pet osobina koje krase osobe rođene u znaku BIKA

Bik je jedan od tri zemljana znaka, među koje spadaju i Jarčevi i Device. Ovim znakom vlada Venera, što im daje poseban istančan ukus za umetnost i lepotu, pa su zbog toga veliki hedonisti.

Kako su trenutno Venera, Sunce i Merkur u Biku, to ukazuje na veoma povoljan period koji treba da se iskoristi. Ukoliko ste rođeni u ovom znaku, sada je odličan period za ljubav i inicijativu bilo koje vrste. Dobar je momenat za poboljšanje finansijske situacije, ali i otvorene razgovore o emocijama.

Pripadnici ovogo znaka ovih dana slave rođendan, a krase ih neke osobine koje iz izdvajaju od ostalih znakova u zodijaku.

Odanost

Kako je Bik jedan od najstabilnijih znakova u zodijaku, on nema sredinu kada su u pitanju međuljudski odnosi, tako da nećete nikada biti prevareni, niti doživeti laži. Kada vole, veoma su posvećeni i ne varaju, jer su sposobni da vole na duže staze. Kao prijatelji su ljudi od poverenja, tako da ih vredi imati u svom okruženju.

Sposobnost 

Kada je u pitanu posao, Bikovi su marljivi i istrajni. Finansije su im na prvom mestu i zbog toga uvek pronalaze načine kako da zarade novac. Njihova okupacija jeste kako da budu štedljivi i obezbede sebi bolju budućnost. Veoma su sposobni.Umetnički duh 

Kako Bikovima vlada Venera, oni se ili rađaju kao materijalisti koji odlično zarađuju novac ili kao veliki umetnici. Zbog ove Venere imaju sve šanse da budu vrhunski muzičari ili slikari. Čega god se dotaknu oni nešto naprave, tako da su veoma talentovani.

Odgovornost 

Ukoliko tražite znak na kojeg možete da se oslonite, onda je to zasigno Bik. Nikada ne deluju izgubljeno i nepozdano jer stoje čvrsto sa dve noge na Zemlji.

Kulinarstvo

Da li ste znali da su Bikovi odlični kuvari? Ne samo što su veliki hedonisti koji vole da užvaju u hrani, nego su neko ko pravi odlične ručkove i večere za ljude do kojih im je stalo. Zbog svega navedenog, Bikovi mogu biti izuzetni kuvari. Tako da, ukoliko želite da osvojite Bika, slobodno ga pozovite na večeru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati