Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

25. 02. 2021. 07:05 0

Škorpije iscrpljene, Jarčevi zabrinuti (VIDEO)

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

U prvom delu dana ćete morati da kontrolišete tenziju u poslovnom okruženju. A da će je biti, biće. Možete se posvađati sa kolegom bez ikakvog posebnog razloga, i posle se kajati zbog nekih reči. Dobro je što je ovo prolazno i već popodne ćete biti "kao novi".

BIK

Danas ništa na poslu ne funkcioniše po vašim planovima, pa pustite da stvari idu svojim tokom. Šta više - vaši pokušaji sređivanja mogu samo usporiti ili unazaditi stvari. Dobar je momenat da sa voljenom osobom provedete mirno veče kod kuće.

BLIZANCI

Ako ste kreativac ili vam je potrebno umetničko nadahnuće - danas ćete funkcionisati savršeno. No, ako je vaš posao drugačijeg tipa, vodite računa - greške su moguće, tenzija je moguća, u suštini moguće je da sve kvari vaše planove. I vaše će raspoloženje biti promenljivo.

RAK

Vi ste se danas ućutali, zabili glavu u obaveze i nemate nameru da posvetite ni malo pažnje ljudima sa kojima radite i koji vas okružuju. Samo želite da završite ono što imate što pre, da se pokupite i odete kući. Doduše, neki imaju planove, i to vrlo lepe za susret Ili izlazak sa prijateljima.

LAV

Vi imate osećaj da je potrebno malo vremena da biste ostvarili neke svoje planove, i verovatno ste u pravu. Stoji da ste razapeti između obaveza i nekih ličnih potreba, ali ćete pokušavati da balansirate i uskladite sve ovo. Vrlo promenljiv odnos sa voljenom osobom.

DEVICA

Jutarnja dešavanja će nekako biti previše brza za vaš ukus, pošto će vam biti potrebno makar par sati da budete spremni da se posvetite svojim obavezama. Kako dan bude odmicao, osećaćete se sve bolje. Popodne i veče vam donose mogućnosti novih poznanstava.

VAGA

Vi ste rešili da vas danas ništa ne može izbaciti iz takta. Imate i previše posla da biste obraćali pažnju na okolinu, koja je nekako uzavrela I nećete dozvoliti da vas drugi ometaju svojim primedbama. U emotivnim relacijama se sada lakše dolazi do kompromisa.

ŠKORPIJA

Danas jurite pokušavajući da završite poslovne obaveze na vreme, a ujedno i tražite način da rešite neku ličnu ili porodičnu problematiku. Malo vas sve ono što se dešava iscrpljuje, ali nećete se dati tek tako lako. Dan je pogodan da u kućnoj atmosferi I miru budete sa voljenom osobom.

STRELAC

Nerviraće vas poslovni partneri zato što otežu, zato što previše zahtevaju od vas, zato što menjaju neke stvari u poslednjem trenutku. E, tako iznervirani idite da se vidite sa voljenom osobom, pa da vidite kako sve brige očas posla nestaju.

JARAC

Možete biti zabrinuti zbog nekih dešavanja koja niste očekivali, ali se ne brinite - ovo je nešto što je brzo rešivo. Ipak, sve ono što se bude dešavalo tokom dana može vam odneti veliku količinu energije, pa je pitanje da li ćete biti dovoljno raspoloženi za susret sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Neka vam ceo dan bude na pameti da tri puta razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite. Na odluke na brzinu zaboravite, da se ne biste kajali kasnije. A sa voljenom osobom budite slatki i lepršavi, pa ćete možda i uspeti da se ne posvađate. Vaša hirovitost je danas na vrhuncu.

RIBE

Danas se ne oslanjajte ni na koga. Kolege pokazuju tendenciju da ne održe obećanja, a u potpunosti ste računali na njih. I drugi vas mogu izneveriti. Na sve to, u poslovnom segmentu pravite greške. Sa emotivnim partnerom se svađate. Pokušajte da iskulirate.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati