Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

21. 02. 2021. 14:17 0

Nedeljni horoskop: Bikovi troše, Lavovi na testu

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za narednih sedam dana, odnosno od 22. do 28. februara.

OVAN

Hrana

Velika je razlika u tome šta će vam prijati u odnosu na ono šta će vam odgovarati kada je ishrana u pitanju.....Najviše bi vam odgovaralo dosta zelenog povrća, svežeg, najpre u salatama, ali i mlečni proizvodi sa manje mlečne masti. Ono što će vam prijati – slatkiši, dosta začina, testa....

Ljubav

Možete kroz ovu nedelju da prođete jednostavno, a možete i komplikovano. Da se razumemo – u svakom slučaju ćete se nervirati, od toga nekako ne možete da pobegnete ovih dana – ali makar možete pojednostaviti sebi život. Na primer – uživati u nekim lepim i strasnim trenucima sa partnerom, kojih će biti. Ne tvrdoglaviti se i ne praskati za svaku sitnicu. Ne flertovati sa strane i ne upuštati se u tajne komunikacije. I biće vam život u većoj meri miran u ovoj sedmici. Slobodni Ovnovi – neke osobe vam mogu zagolicati maštu i probuditi onaj osvajački duh u vama. Jak nalet adrenalina i strasti.

Posao

Sunce u prošloj nedelji a Venera u ovoj vam dolaze „iza leđa“. U suštini, za vas je ovo period kada planovi polako sazrevaju, dobijaju svoj oblik i cela se situacija priprema za mart mesec u kojem ćete vi, naročito od kraja prve dekade – itekako krenuti napred. Neke poslovne nedoumice koje su vas opterećivale u ovoj nedelji počinju da se rešavaju a dogovori i papirološka pitanja kreću ka realizaciji i sređivanju. Još malo je ostalo do izlaska iz izuzetno teške i naporne poslovne faze za vas.

Novac

Promenljiva situacija.

Zdravlje

U ovoj sedmici vam je potrebno više odmora.
BIK

Hrana

Stomak vam je vrlo osetljiv tokom ove nedelje, pa posebnu pažnju morate obratiti i na količinu, ali i na kvalitet namirnica koje pripremate. Budite oprezni sa mlečnim proizvodima i mesnim prerađevinama. Žitarice, povrće i voće možete uzimati u neograničenim količinama.

Ljubav

Mars u vašem znaku još cele ove i jednim delom sledeće nedelje će bušiti, bosti i otežavati i vama i onima sa kojima ste u kontaktu, pa i partneru. Često ćete vas dvoje biti na nekim „granicama“ ali ćete se sa tih granica i vraćati i dovoditi stvari u normalu. Prelazak vaše vladarke u znak Riba pomoći će da se vaša energija smiri ali i da lakše i lepše „tonete“ u nekim finim i opuštajućim momentima sa voljenom osobom. Slobodni Bikovi – kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža inspirišu vas i podstiču da se aktivirate. U ovoj nedelji može biti zanimljivih susreta i poznanstava.

Posao

Iza vas je izuzetno zahtevna nedelja koja je potrošila veliki deo vaše energije i snage – ova će biti takođe opterećujuća, ali ćete u njoj bolje „plivati“ i snalaziti se, bez tolike tenzije i pritisaka na vas. Samo nemojte da dozvolite da vas neke osobe ili situacije isprovociraju – ona varijanta „na jedno uvo uđe, na drugo izađe“ – i sve bi trebalo da funkcioniše prilično mirno. Kako se bude bližio kraj nedelje, nivo obaveza se može pojačavati, ali vi ćete to uspevati da rešite na zadovoljavajuć način.

Novac

Troškovi su i dalje pojačani i novac vam se lako izvlači iz ruku.

Zdravlje

Osetljivo grlo.

BLIZANCI

Hrana

Ove sedmice smanjite unos mesa i mesnih prerađevina, a i sa mlečnim proizvodima budite nešto oprezniji. Najviše će vam prijati tvrdi sirevi. Konzumirajte ribu, sveže zeleno povrće a od voća – jabuke, banane, mandarine, ananas.

Ljubav

Ah, krenuli ste direktno! I ne samo to, Blizanci su na korak do ozbiljnih promena i preokreta, na korak do novog talasa energije koji će vas uskoro zapljusnuti. E zato baš ovi poslednji koraci obeleženi težinom trebaju da budu pravi – u ovoj nedelji može biti nekih sitnih nesuglasica između partnera i vas, pogotovo u njenom drugom delu – ne obraćajte pažnju na ovo, rešavajte u hodu i pripremajte se za mnogo bolju životnu fazu koja je uskoro tu! Slobodni Blizanci – vi ste i dalje u fazonu šarmiranja i koketiranja, ali sada već postoje šanse da neko počne da vam se „podvlači pod kožu“. Zaigrajte onako kako vi umete!

Posao

Pripremne radnje ste već obavili u prethodnom periodu, pripremili teren (uz mnogo komplikacija, problema i stresova) i sada se već naziru prave konture poslova i projekata koji će uskoro startovati. Od ove sedmice jednim delom, a mnogo više od ulaska u mart mesec – Blizanci će mnogo ozbiljnije krenuti u poslovnu ofanzivu. I to vrlo uspešnu. U ovoj nedelji iskoristite da pozavršavate sve ono što je eventualno ostalo (sada će to ići neuporedivo lakše) i uhvatite niski start. Krećemo!

Novac

Ova nedelja može doneti poboljšanje u sektoru finansija.

Zdravlje

Sem nekih sitnijih tegoba, uglavnom ste dobro.

 RAK

Hrana

Mesec, vaš vladar, koji je tokom ove nedelje pun pa još u znaku Device govori da Rakovi moraju da posebnu pažnju obrate na ishranu. Treba izbegavati sve namirnice koje čak i u najmanjoj meri iritiraju vaš stomak, ali i prejake začine, grickalice i brzu hranu.

Ljubav

Nije povoljan trenutak da se rešavaju pitanja koja su ključna za vaš odnos ili od velike važnosti za neki segment života sa partnerom. Napetih momenata može biti, pogotovo što ste vi u fazi kada iako mislite da vidite neke stvari jasno – ne vidite ih i mogu vas iznenaditi blokirajuće partnerove reakcije, pogotovo ako krenete sa ubeđenošću da ste stopostotno u pravu. Tenzija kod vas raste kako dani budu odmicali – stavite emocije na prvo mesto, to može poboljšati stvari. Slobodni Rakovi – strasti se možda mogu pretvoriti u nešto više, ali za to će svakako biti potrebno vreme.

Posao

Planovi i želje sada mogu biti ostvareni samo delimično ili će pak za njihovu realizaciju biti potrebno mnogo više truda i volje nego što to trenutno posedujete. Sa druge strane, ovo jeste period kada vaš kreativni i idejni momenat jača – radite na ovome, jer će dati rezultate u narednim mesecima. Prijatelji, oni koji vas podržavaju – možda imaju za vas zanimljive ponude koje od ove sedmice mogu početi da se oblikuju. Pokušajte da se bolje organizujete po pitanju dnevnih obaveza, u velikom ste zaostatku.

Novac

Koliki god da su prilivi trenutno, postoje veliki troškovi i odliv novca.

Zdravlje

Umor, mentalna opterećenost.

 LAV

Hrana

Period pred početak proleća uvek vam donosi osećaj da ste „ni na nebu ni na zemlji“, a onda ste skloni da se uvučete u kuću i non stop nešto rondate po frižideru ili u kuhinji. Pokušajte da podignete energetski nivo time što ćete više ishranu bazirati na povrću i voću.

Ljubav

Koliko god vi to mislili – sada ne možete „isterati“ ono što želite kada su vaša partnerstva u pitanju. Da, možete pokrenuti komunikaciju u vezi nekih situacija koje su dovele do problema u vašem odnosu, ali ne možete „pobediti“, pogotovo ukoliko imate nameru da namećete svoje uslove. „Krenite“ emocijom i kroz spremnost da se prilagodite – to će i dati neke rezultate. Ni ova nedelja nije laka Lavovima u emotivnim vezama, jer jedan pogrešan korak može dovesti do prekida i odvajanja. Slobodni Lavovi – emotivniji ste nego inače, osetljiviji i možete poželeti da jednoj osobi date šansu.

Posao

Ova će nedelja testirati vaše strpljenje i terati vas da se prilagođavate onima sa kojima sarađujete i radite. A to neće biti lagan proces za vas. Ukoliko smatrate da su saradnici suviše kruti i zahtevni, suviše nepredvidivi – sigurno je da ste u pravu, ali ništa nećete dobiti time što ćete uporno pokušavati da isterate svoje. Time možete dovesti samo do dubljih procepa i problema sa poslovnim saradnicima. Ne izbijajte sami sebi poslovne šanse iz ruku time što ćete se postaviti dominantno i zahtevno.

Novac

Neprijatna finansijska iznenađenja.

Zdravlje

Problemi vezani za način ishrane i vaše navike.

 DEVICA

Hrana

Device su nam ove nedelje pomalo nervozne, i bilo bi dobro da svoju nervozu ne „leče“ većim unosom hrane. Za vaš organizam je najbolje da u ovom periodu više budete okrenuti presnom ili barenom povrću, manjim količinama mesa i svežem voću.

Ljubav

Tenzija po pitanju partnerskih odnosa počinje da raste od polovine sedmice. Vaše nesigurnosti i strahovi mogu učiniti da povučete potez koji ne biste trebali ili da pokrenete pitanja na koja sada teško možete dobiti zadovoljavajuće odgovore. Kulminacija dešavanja je oko vikenda sa punim Mesecom u vašem znaku. Bilo bi dobro da se u ovom periodu primirite, funkcionišete na nekim normalnim, prosečnim osnovama sa voljenom osobom i da pustite da vreme da odgovore na ono što vas muči. Slobodne Device – neka prošlost koja se ponovo pokrenula „tumba“ vam se u glavi i ne znate šta ćete sa njom.

Posao

Iako je vaš vladar krenuo direktnim hodom u polju posla i obaveza, ni ova nedelja vam ne nudi lake okolnosti i situacije. Ok, neke stvari hoće krenuti na bolje ili će makar krenuti bržim tempom, ali dosta toga i dalje ostaje nerešeno a vi trenutno nemate dovoljno ni informacija a ni snage da se time bavite. Nećete moći da izbegnete neke napete momente sa saradnicima, pa makar pokušajte da mirom i strpljenjem prođete kroz ovo što lakše. Budite pažljivi i skoncentrisani, otvoren je prostor za greške.

Novac

Prilivi su redovni i situacija u ovom segmentu ne bi trebala da bude loša.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem kod mlađih. Stariji – meteoropatske reakcije.

 VAGA

Hrana

Niste trenutno u mogućnosti da budete odgovorni i poštujete principe zdrave ishrane. Trudili se ili se ne trudili, isto vam se hvata – ne možete da odolite dobrom zalogaju. U drugom delu nedelje možete se „tešiti“ slatkišima više nego inače.

Ljubav

Period što manjih što većih iskušenja u vašim emotivnim relacijama se nastavlja. Kako god okrenuli, zaista ne možete reći da ste u ovom periodu iole stabilni ili zadovoljni dešavanjima. U ovom periodu možete čak pokušavati da „pobegnete“ od svega time što ćete se više okrenuti svom društvenom krugu, ali osećaj nezadovoljstva i neispunjenosti će vas svakako pratiti u stopu. Najbolji savet za vas trenutno bi bio – pustite, stvari će doći na svoje mesto, verovatno brže nego što mislite. Slobodne Vage – zabaviti se možete, dobiti nešto više od toga – teško. Za prava ljubavna ispunjenja moraćete još da čekate.

Posao

Neće biti loša ova sedmica, ali zaista je teško reći da ćete biti u potpunosti zadovoljni. Smetaće vam otezanja nekih dogovora ili nategnut kontakt sa saradnicima. Imaćete osećaj da se stvari koje su vam bitne razvlače do u nedogled, a isto tako se i vi možete ponašati prema svojim obavezama – odlagati ih u fazonu – danas ću, sutra ću.... U suštini, u jednom danu ćete funkcionisati odlično, u drugom gledati da sve iskulirate i zbrišete. Neke stvari će se rešiti same od sebe, bez ikakvog vašeg angažovanja.

Novac

Trenutno ni malo niste zadovoljni stanjem svojih finansija.

Zdravlje

Potrebno je da više obratite pažnju na svoje navike.

 ŠKORPIJA

Hrana

Dobar apetit, potreba za uživanjem i hedonističkim ponašanjem....i naravno – višak kilograma. Doduše, kod nekih od vas pojačana potreba za hranom nije iz hedonizma, nego iz nervoze. Vi u poslednje vreme baš varirate – jedete, I jedete se.

Ljubav

Škorpije, izgurajte još ovo malo što je ostalo – Mars u sledećoj nedelji izlazi iz vašeg polja partnerstava i znaka Bika i taj osećaj da se gušite u emotivnom odnosu uskoro će prestati. Doduše, kod nekih će prestati zato što će prestati i odnos u kojem ste a ako i uspete da vratite svoju vezu sa „granice prekida“ – onda znajte da ona neće moći da funkcioniše kao do sada. Promene će teško nastupiti, ali sada jedino one mogu doneti da se odnos iole stabilizuje i krene kako tako dalje. Slobodne Škorpije – u vaše polje ljubavi pored Sunca u ovoj nedelji ulazi i Venera – brzo će doći neko da vam ponudi emocije na dlanu.

Posao

Imaćete osećaj da što više pokušavate da neke stvari „izgurate“ one sve sporije idu. Ok, nešto će se u vama pokrenuti što je u proteklih nedelju dana bilo zablokirano – uspećete sebe da naterate da nešto promenite za šta vidite da do sada nije funkcionisalo. Ali ne možemo da kažemo da ćete se u svemu tome osećati dobro. Forsiraćete sebe, što će naročito biti primetno u drugom delu nedelje – a što može doneti pojačanu nervozu, izuzetnu tvrdoglavost u kontaktu sa saradnicima i odluke donete na brzinu.

Novac

Niste zadovoljni, ni malo.

Zdravlje

Taložite tenziju u sebi, a ona negde mora da izbije.

STRELAC

Hrana

Jeste fizički aktivni, ali ne toliko da biste mogli da „sagorite“ sve kalorije koje u ovom periodu unosite. Trebalo bi da se vaša ishrana bazira na svežem povrću, a da neka teška mesa i mesne prerađevine izbegavate.

Ljubav

Jedan dan dobar, drugi dan loš. Jedan dan fina energija, drugi dan mrzovolja i tenzija. Svaki dan donosi potencijal za raspravu sa partnerom, ali isto tako – svaki dan daje mogućnost da ovo prevaziđete. Ne morate se kačiti oko krupnih stvari, ovo mogu biti i sitnice, ali sitnica po sitnica i eto krupnice. Ne mogu da kažem da će vam biti lako da ovo peglate, ali ako imate nameru da koliko toliko normalno prođete kroz ovu sedmicu – potrudite se. Slobodni Strelčevi – može biti novih poznanstava, može biti poboljšanja i produbljivanja komunikacije sa onima koji su već u vašoj blizini. Vama će uglavnom biti fino.

Posao

Situacije koje su vam bitne neće jurnuti sto na sat, ali će se ubrzati. Ili početi da se rešavaju. Doduše, još uvek će biti prisutno otezanje i sporost koja vama ide na živce, ali tako je kako je – prihvatite tempo koji vam je nametnut jer drugačije trenutno ne može. Ukoliko budete pokušavali da nešto na silu uradite ili pogurate – uglavnom će vas situacije vratiti na početak. Komunikacija sa saradnicima će se nešto malo poboljšati, ali ovde budite oprezni jer se dogovori koji su krenuli normalno mogu odjednom pokvariti.

Novac

Na žalost, još uvek ne možete da odahnete kada su troškovi u pitanju.

Zdravlje

Mogućnost povreda, najpre u drugom delu nedelje.

 JARAC

Hrana

Pod dozom ste stresa i nemojte ga „gušiti“ time što ćete se okretati nezdravoj hrani, grickalicama ili velikim količinama slatkiša. Varenje vam je nešto otežano, pa je potrebno konzumirati laganu hranu, koju valja podeliti na više malih obroka....

Ljubav

Partneru ćete biti potrebni u ovoj nedelji više nego inače. Problem je samo u tome što ste potrebni i sebi, pa je malo verovatno da ćete drugoj strani moći da date onu pažnju i podršku koju ona želi. Da li ovo može dovesti do nerazumevanja, napetosti i povremenih kratkotrajnih tenzičnih momenata? Pa naravno da može. Izdržite junački i tešite se onim da kad god je pun Mesec, vaš partner baš i nije u potpunosti „svoj“. Imajte razumevanja i tolerancije. Slobodni Jarčevi – period vaših emotivnih prilika (i neprilika) se nastavlja. Itekako je moguć kontakt sa osobom koja vas baš lepo može „čačnuti“.

Posao

Prepreka će biti, ali ne onih koje ne možete savladati. Najviše će vas u suštini nervirati to što ama baš ništa nećete moći da uradite a da se ne suočite sa jednom ili više prepreka, otežanja. Po nekim pitanjima nećete biti spremni na kompromis, ali vam se savetuje da preispitate da li biste mogli da popustite makar malo – čak iako izgleda da vam to trenutno ne ide na ruku, u budućnosti će se pokazati kao dobro po vas. Još uvek sve ide sporo, ali ne brinite – situacije će se vrlo brzo ubrzati i postati povoljnije.

Novac

Možete potrošiti više od onoga što ste planirali.

Zdravlje

Malo povedite računa o ishrani, sve ostalo bi trebalo da bude u granicama normale.

 VODOLIJA

Hrana

Potrebno je zaista povesti računa o ishrani, jer je vaš sistem za varenje u potpunosti zagušen neadekvatnom i nezdravom hranom. Najbolje bi bilo primeniti neki tretman detoksifikacije, a ukoliko baš i niste za tu varijantu, onda makar pokušajte da se okrenete samo povrću i voću....

Ljubav

Merkur u vašem znaku je krenuo direktno, i kako dani budu odmicali, Vodolije će sve više biti spremne na „pregovore“ sa voljenom osobom. Ali, pod svojim uslovima. Vi ste u svojoj glavi u prethodnom periodu sve sabrali i oduzeli, shvatili gde su vaše a gde greške druge strane i sada imate nameru da dovedete vaš odnos u red. Ja vam želim da uspete, ali nešto nisam sigurna jer ne pitate se samo vi. Ukoliko imate nameru da postignete dogovor i rešite postojeću problematiku – ipak budite spremni na kompromis. Slobodne Vodolije – vrte se neke pričice, ali ništa da vas istinski pokrene.

Posao

Počećete da razmišljate drugačije i da se isto tako drugačije postavljate prema poslovima i osobama sa kojima sarađujete. Pokrenućete se, prvo polako a onda kako dani budu odmicali – sve intenzivnije. Drugi deo nedelje će doneti opštu jurnjavu jer ćete tek onda shvatiti koliko ste grešaka napravili i sa kakvim zaostatkom po nekim pitanjima morate da se suočite. Napeti odnosi u poslovnim i saradničkim relacijama vas očekuju u drugom delu sedmice. Saslušajte, nemojte sve raditi izbrzano i na svoju ruku.

Novac

Ulazak Venere u vaše polje finansija, pokrenuće ih u većoj meri.

Zdravlje

Iako ste teški sami sebi, polako počinjete da se budite i pokrećete.

 RIBE

Hrana

Ulazak Venere u vaš znak će povećati apetite tokom ove nedelje (I na dalje). Bićete večito gladni, naročito poslastica, slatkiša, kolača. Takođe, prijaće vam i mlečni proizvodi, naročito grčki jogurt i pavlaka. Venera traži uživanje, a vi ćete biti spremni da ga pružite.

Ljubav

Iako su Sunce i Venera u vašem znaku, još ova nedelja će doneti naglašeno promenljiva raspoloženja i oscilacije unutar vas, a samim tim – i u partnerskim odnosima. Merkur, partnerska planeta jeste krenuo direktno, ali još uvek će biti teško dogovoriti se prvo sam sa sobom, a onda sa partnerom. Nemojte dozvoliti da vas preplavljuju negativna osećanja, pogotovo od ulaska u drugi deo nedelje – jer ako krenete tim putem, pitanje je da li ćete umeti da stanete ili ćete napraviti veći problem. Slobodne Ribe – od drugog dela nedelje – osvajajte. Sad možete, a i otvaraće vam se šanse tražili ih ili ne.

Posao

Sunce u vašem znaku doneće vam sjaj i ambiciju. Venera će vam doneti povoljne prilike koje će pogotovo od drugog dela nedelje i u narednom periodu da se aktiviraju. Vaše nesigurnosti i strahovi će početi da slabe i da polako nestaju. Na žalost, ne mogu reći da će za vas ovo biti mirna sedmica – prepunjena je dešavanjima, brzinom, problemima u dogovorima i sa papirima. Ali je sedmica u kojoj ćete mnogo toga uspeti da rešite i da ostavite iza sebe. Ne džapajte se sa kolegama, uzaludno je.

Novac

Biće nekih neplaniranih troškova u ovoj sedmici.

Zdravlje

Sem i dalje pojačane nervoze, dobro ste.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati