Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: Pure Wow ]

13. 02. 2021. 19:29 0

TRI znaka koji najviše drame

Želeli to ili ne, svi mi imamo svoje male ili veće trenutke drame.

Teatralni nastupi koju su čak i previše smešni kada se posmatraju sa strane uključuju marširanje uz stepenice u trenucima ljutnje, lupanje vratima, plač nakon što smo samostalno skratili šiške i bezgraničnu tugu usled slomljenog nokta. Da, svi imamo svoje dramske trenutke. S astrološke tačke gledišta, tri znaka se ponašaju daleko dramatičnije od ostalih. Otkrivamo vam u redovima koji slede koji su to znaci kako biste ih možda malo bolje razumeli:

LAV

Vladajuća planeta jednog Lava je Sunce, i kao takav Lav nema izbora neko da bude - kralj drame. Obasjan Suncem Lav čini da ne možete da prestanete da gledate u njega bilo da se smeje ili da plače. Život jednog Lava je istinska pozornica. On je modna ikona, najsmešniji klovn kog ste ikad upoznali i neko ko će vas uspavati svojim monolozima. Lav je jedna od onih osoba koja pomno planira svaki svoj potez kako bi bio siguran da će predstava biti uspešna. Ako se njegova velika očekivanja ne ostvaruju Lav se sklon snažnim urlicima.

RAK

Dok Lav donosi u prostoriju dramu putem svog smelog spoljašnjeg izraza, unutrašnje emocionalno carstvo Raka je još intenzivnije. Užareni srebrni Mesec je onaj koji vlada nad nežnim dušama Rakova. A kao simbol sigurnosti, snova i uspomena Mesec čini Rakove vrlo dramski nastrojenima. Rakovi su skloni ka tome da se drže loših sećanja koja vremenom kada se nakupe mogu da prouzrokuju eksploziju. Rak je takođe često uveren u to da drugi kuju zaveru protiv njega, zbog čega oštri temeljno svoja klešta i uvek je spreman za napad.

OVAN

Kao prvi znak Zodijaka Ovan je poput deteta koje glavom razbija sve prepreke u svom životu. Između njegove želje za zadovoljenjem trenutne potrebe i detinjeg bunta koji uvek leži negde u dubini njegove duše, Ovan je onaj koji može gotovo da vam garantuje dramske scene. Pod vladavinom Marsa, planete snage volje, agresije i životinjskog instinkta Ovan se gotovo ničeg ne plaši i ne filtrira mnogo svoje reči, a ni dela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati