Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

29. 11. 2020. 13:39 0

Nedeljni horoskop: Ovnovi neurotični, Ribama stiže ljubav

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za narednih sedam dana, odnosno od 30. novembra do 6. decembra.

OVAN

Hrana

Lako gubljenje energije i trošenje, pa vam je potrebna ishrana koja je raznovrsnija i bogatija nego inače. Takođe, kod nekih od vas mogući su problemi sa manjkom gvožđa, pa vam se kao „prva pomoć“ preporučuju spanać, džigerica i cvekla.

Ljubav

Jako ste nervozni početkom nedelje jer se ništa ne dešava po vašim planovima a i sa partnerom se ne kopčate baš „na prvu loptu“. Na svu sreću pa druga strana ume i može da vas iskulira ali i „ohladi“ vašu uzavrelu glavu sa par rečenica. Sem ovih prvih dana koji mogu biti pomalo napeti, ostatak nedelje ne bi trebao da bude toliko loš. Samo jedna napomena – partner vas doooobro posmatra, zato pazite šta radite! Slobodni Ovnovi – aktivni vi, aktivni oni koji vas šmekaju ispod oka...prava atmosfera za zanimljiva dešavanja i još zanimljiviju komunikaciju. A možda padne i po koja avanturica, nikad se ne zna.

Posao

I u poslu će ta komunikacija u početnoj fazi donositi glavobolju Ovnovima. Jednostavno – ništa neće funkcionisati kako treba (čitaj – onako kako ste vi namerili), svi će vas nervirati, svi papiri će kasniti i tako dalje....Dobro je što će ta početna faza biti kratka – jako brzo se ovde pronalazi rešenje, smiruje se situacija i moći ćete da odahnete. Zato ne dižite tenziju ni sebi ni drugima. Neki vaši planovi, iako na prvi pogled dosta ambiciozni – počinju da se ostvaruju, i na iznenađenje drugih, a iskreno – i na vaše.

Novac

Više ste se istrošili od planiranog u protekloj nedelji i sada pokušavate da se „pokrpite“.

Zdravlje

Sem što ste blago neurotični – dobro ste.
BIK

Hrana

Novi recepti, novi začini, novi ukusi i mirisi – u periodu ste kada sve želite da probate, omirišete, okusite. Nećete biti skloni preterivanju, ali eksperimentisanju sa hranom – svakako. Za vaše zdravlje – manje slatkiša, više hrane bogate mineralima, naročito gvožđem.

Ljubav

A ko bi pohvatao vaša raspoloženja u ovoj sedmici? U jednom trenutku ste fenomenalno, u drugom ste besni za sve pare, u jednom momentu volite drago vam biće najviše na svetu.....a u drugom vrlo ozbiljno sumnjate u svaku njegovu reč i tražite dokaze koji bi vam potvrdili da je tu nešto „mutno“. Što je interesantno – voljena osoba se ponaša skroz korektno, što vam je tek sumnjivo....Manje drame, može? Slobodni Bikovi – ima tu par zanimljivih dešavanja sa osobama suprotnog pola, ali još uvek ništa ne ide u pravcu konkretnijih dešavanja. Eventualno bi mogli da se provuku neki strasni momenti i to je to...

Posao

U poslu se situacija uglavnom odvija korektno. Ok, imate nekih manjih nesporazuma sa određenim saradnicima, teško vam „padaju“ na mozak i živce ali uspevate da to rešite bez trzavica i bez posledica na posao. Neki od vas imaju prilično ozbiljne poslovne planove i iako u početnom momentu može izgledati kao da će to ići dosta komplikovano, ipak ćete do kraja nedelje biti zadovoljni onim što ste uradili. Tenzija se lagano spušta u vašem radnom okruženju i situacije se vraćaju u normalu.

Novac

Budite nešto oprezniji po pitanjima novca – mogući su jači troškovi u ovoj sedmici.

Zdravlje

Više povedite računa o ishrani. Idete iz krajnosti u krajnost – iz neredovnosti u preterivanje.
BLIZANCI

Hrana

Tegobe sa stomakom i želucem mogu biti prilično naporne, pa i na dalje stoji upozorenje da izbegavate hranu koja će vam opteretiti probavni sistem. Probajte da olakšate sebi nekim supicama, čorbicama, varivima – u suštini – jedite kašikom....

Ljubav

Pomračenje Meseca u vašem polju ličnosti u ponedeljak (kako god da se trenutno odvija situacija u vašim partnerstvima) pojačava osećaj nesigurnosti i neizvesnosti kod vas. Ne možete da se izborite sa osećajem da nešto ne funkcioniše onako kako bi trebalo između voljene osobe i vas i da postoje situacije na koje biste trebali da obratite pažnju. Jedino što mogu da vam preporučim jeste – ne žurite niti sa zaključcima niti sa potezima. Sačekajte. Slobodni Blizanci – na vas pomračenje drugačije deluje, donoseći vam nov emotivni interes i jaku privlačnost prema osobi koja je u vašoj blizini. Nagla zaljubljenost.

Posao

Imaćete osećaj da ste od samog početka nedelje razvučeni na sto strana, da i predviđene i nepredviđene situacije samo iskaču ispred vas. Umesto da kao muva bez glave krenete da sve rešavate odjednom, povucite se i malo priberite. Biće vam potrebno malo vremena da sastavite plan i da se organizujete a sigurno je da će ovakav način funkcionisanja dati bolje rezultate. Ulazite u period kada će se od vas zahtevati da budete više angažovani i organizovani, mnogo efikasniji nego do sada.

Novac

U ovu nedelju ulazite kroz troškove koje niste očekivali.

Zdravlje

Uznemirenost, borba sa stresom. Moguće su i glavobolje.
RAK

Hrana

Pokušavate vi tu kao sa nekim dijetama, kao trudite se da menjate svoj način ishrane.....a u suštini samo merkate kako ćete da ćapite omiljenu hranu. Loše vesti – teško je da ćete u ovoj sedmici uspevati da se kontrolišete i obuzdate apetit...

Ljubav

Pomračenje Meseca u ponedeljak će vas na više nivoa prodrmati. Evidentan je porast neizvesnosti i strahova jer ništa ne ide onako kako ste se nadali a u vama i oko vas se dešavaju promene koje ne možete kontrolisati a koje itekako utiču na odnos sa voljenom osobom. Jedino što vas sada izvlači jeste ljubav, ali ne laka i lepršava već ona za koju se treba boriti, za koju treba goreti. Ako takvu ljubav osećate prema partneru – onda se ne brinem za vas. Ako ne – onda se zapitajte šta tražite više tu? Slobodni Rakovi – ljubav vam je tu, ne oklevajte više i zgrabite je obema rukama. Sada to možete.

Posao

Odnos sa kolegama, poslovna svakodnevica, obaveze i odgovornosti – sve je to u fokusu kod vas u ovim danima. Imate osećaj da konstantno morate da se borite u radnom okruženju a sigurnost i stabilnost vam izmiču. Neke administrativne poslove ćete završiti bukvalno u poslednjem trenutku. Ulazite u period kada se vaše poslovne aktivnosti proširuju, ali isto tako i period kada imate problem da se organizujete na pravi način. Neće vam prijati ova nesređenost, ali sada je tako kako je....

Novac

Jako ste opterećeni materijalnim segmentom iako ćete ubrzo videti da niste imali razlog za takve misli.

Zdravlje

Problemi sa nesanicom. Takođe – više obratite pažnju na redovnost i ispravne životne navike.
LAV

Hrana

Dobar je trenutak da ispravite neke propuste u svom načinu ishrane. Ili – da se vratite režimu koji vam je u potpunosti odgovarao i zbog kojeg ste se dobro osećali. Takođe, sada možete primeniti principe dijete koja vam je jako godila u nekom proteklom periodu.

Ljubav

Napetost i nervoza su pojačani jer imate osećaj da ste po mnogim pitanjima ili ostavljeni na cedilu od strane partnera ili da vas on ne razume i ne podržava. Ipak, trudite se da pređete preko ovakvih situacija u pokušajima da sve funkcioniše po vašim planovima. Na samom početku i pred kraj nedelje očekujte pojačanu tenziju a samim tim – i mogućnost da dođe do manjih rasprava sa partnerom. Ukoliko ste u situaciji da nešto sakrivate od dragog vam bića – budite oprezni u ovoj nedelji. Slobodni Lavovi – u periodu ste „instant“ zaljubljivanja – teško kontrolišete strasti i osećanja prema nekoj osobi.

Posao

Sve potencijalne probleme u poslovnom sektoru u ovoj ćete nedelji rešavati na vrlo kreativan način – u prevodu – snalazićete se kako znate i umete da biste uspešno sve priveli kraju. Da, biće velikih iskušenja za vaše sposobnosti snalaženja i za brzinu vašeg mozga i delovanja, ali šta sad. Bitno je da će se rešenje pronaći. Kolege i nadređeni vas sa jedne strane jako nerviraju, ali sa druge – pokušavate da pronađete model ponašanja koji bi vama lično dao da izvučete najbolje iz svih situacija u kojima ste.

Novac

Shvatate da morate biti odgovorniji prema novcu, ali sa svih strana vas spopadaju troškovi.

Zdravlje

Nesanica,pojačan stres.

DEVICA

Hrana

Stegnuti ste sopstvenom nervozom, nekim rokovima i tenzičnim okolnostima, pa nije ni čudo što ne uživate u hrani kao inače. Postaćete izuzetno probirljivi, što vam u ovoj nedelji i odgovara – vodite računa da namirnice budu kvalitetne i ispravne.

Ljubav

Generalno gledano – ne bi trebalo da bude nekih većih poteškoća u vašim emotivnim relacijama. Naravno, život i situacije oko nas su takvi da nas čine nervoznim i impulsivnim, ali ako to umemo da kontrolišemo i otresemo se negativne energije a ne okrenemo je ka sebi ili ka osobi koju volimo – ništa se neće loše ni dogoditi. Višak energije koji ovih dana imate trošite na taj način što ćete biti podrška partneru u njegovim poslovima ili nedooumicama. Slobodne Device – nastavlja se period lepih kontakata i susreta sa pripadnicima suprotnog pola. Ako vam se neko zaista dopada – pustite priču da ide lagano.

Posao

Pomračenje Meseca u vašem polju karijere nagoveštava velike promene u ovom sektoru u narednom periodu. Nemojte se iznenaditi ukoliko početni momenat bude nervirajuć ili opterećujuć po vas – vrlo brzo ćete dobiti prve obrise dešavanja i pravca koji na vas čeka. U ovoj nedelji više obratite pažnju na odnos sa nadređenima. Moguće je da će do vas doći vesti ili informacije koje ste dugo čekali. Trenutno ne očekujte podršku od drugih – kao i nebrojeno puta do sada – sve ćete morati sami, svojim trudom.

Novac

Nije sjajno, ali je finansijska situacija korektna. Postoji mogućnost blage stabilizacije.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.
VAGA

Hrana

Ove ste nedelje u pokretu, u trku, u užurbanosti, ali i u izuzetno dobrom raspoloženju. Uglavnom će se vaši obroci svoditi na po koji zalogaj „s nogu“, a verovatno je da ćete češće posećivati i restorane brze hrane.

Ljubav

Da ste odlično – niste. Da ste loše – niste. Negde ste na tankoj granici između ova dva  sa tendencijom da malo šaltate, đa na jednu đa na drugu stranu. Zato ćete čas biti nasmejani i opušteni prema partneru, čas ćutljivi i čudno ga gledati pa druga strana neće imati pojma šta vam je u tom trenutku na pameti – da li ćete ga pozitivno iznenaditi ili zasuti salvom optužbi. U suštini, vi se u ovom trenutku borite sami sa sobom – kojeg su tipa borbe znate samo vi....svakog muči neka njegova briga. Slobodne Vage – neko vam unosi svetlost i lepotu u svakodnevicu – da li komunikacijom da li susretima. Uživate u ovome.

Posao

Neke ozbiljne poslovne promene ste pokrenuli. Sve to ide još uvek jako sporo, ali kako dani budu odmicali više ćete shvatati da ste napravili pravi potez i odabrali pravi pravac. Dok sa jedne strane gorite od želje da to pogurate i ostvarite što pre, sa druge vam je jasno da morate da naučite da makar u ovom trenutku i po ovom pitanju budete strpljivi. Ako je za utehu – stvari će početi da se kreću brže pred kraj nedelje. U međuvremenu vas čeka mnogo sitnih obaveza koje ćete sa lakoćom odrađivati.

Novac

Malo ste mirniji po ovom pitanju jer su se prilivi poboljšali.

Zdravlje

Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe. Ništa što vas može na iole duži rok omesti.
ŠKORPIJA

Hrana

Škorpijama je ovo odličan period da krenu sa režimom ishrane koji im jako prija, da otpočnu sa dijetom....u svakom slučaju – da se „uvedu u red“. Umereni ste i umete da kontrolišete sebe (osim kada su slatkiši u pitanju). Rezultati vaših novih navika će brzo biti vidljivi.

Ljubav

Isijavajte kombinaciju ljubavi i strasti i ne berite brigu – ova moćna kombinacija svakako će dovesti pravu osobu u vaš život (ukoliko ste solo) ili će stabilizovati emotivne relacije u kojima ste. No, moraćete da primenite još jednu stavku koja vama i nije nešto naročito mila, a to je – strpljenje. Dakle, ukoliko imate želju da šutnete ili dooooobro protresete drugu stranu (bilo da je to partner ili simpatija) i na taj način je pogurate i ubrzate – a vi nemojte. Umesto toga, ćutite i smeškajte se zagonetno, hipnotišite pogledom. Kad budete sami, izudarajte neki džak i izbacite frustraciju....a onda se opet vratite u strpljenje fazon.

Posao

Sve što je bilo do vas uradili ste kako treba, nema greške. Sada samo ostaje da sačekate rezultate svojih poteza iz prethodnog perioda a oni će svakako doći. Znam da vam u pojedinim trenucima izgleda kao da se sve raspada i u vama i oko vas, ali to nije tako. U stvari – kockice se preslažu i prave nov poslovni mozaik, vaš mozaik – koji će biti jako dobar. Razmišljali do sada ili ne razmišljali o eventualnom pokretanju privatnog posla – vreme vam je da misli usmerite i na tu stranu.....

Novac

Para će biti a možda vi konačno naučite i da baratate njima na pravi način.

Zdravlje

Niste loše i bićete još bolje.STRELAC

Hrana

Veća potreba za uživanjem u hrani, u dobrom zalogaju, u slatkišima....No, iako će vam sve ovo prijati, kasnije možete osetiti da ste preterali ili da imate tegoba, bilo sa varenjem, bilo sa pritiskom. Potrebno je da kontrolišete sebe.

Ljubav

Pomračenje Meseca u partnerskom polju ići će na više strana kod Strelčeva – sve u zavisnosti od toga u kakvom su emotivnom periodu, to jest – od predispozicija u vašim natalnim kartama. Kod nekih parova će ovo doneti veliku nervozu i tenziju, ali brzo razrešenje problema. Kod drugih – ovo je najava velikih, na žalost negativnih promena i pucanja odnosa. Kod trećih – isto tako najava velikih promena ali u pravcu osnaženja veze i njenog dizanja na viši nivo. Kod četvrtih – promena partnera – ode jedan, dođe drugi. Kod slobodnih – pojava novih osoba i veliko zaljubljivanje. Videćete ubrzo šta je vama zapalo.

Posao

Menjaju se okolnosti, menjate se vi – samim tim – sledi u narednom periodu i velika promena u poslovnom sektoru. Neke naznake daljih dešavanja dobićete već u ovoj nedelji i to u njenom drugom delu. Do tada – verovatno je da će vas početkom nedelje napasti sto i jedna situacija u poslovnom segmentu. Imate snage da ih rešite, ali ne sve odjednom – tako ćete samo stvoriti konfuziju i raštrkati se.  Pokušajte da odredite šta su prioriteti i krenite odatle. Ne dozvolite nervozi da vas ukoči.

Novac

Stabilniji ste nego inače.

Zdravlje

Dobro ste. Ukoliko postoje neke zdravstvene tegobe – lako ih rešavate.
JARAC

Hrana

Malo ugađajte sebi tokom ove sedmice. Takođe, podsetite se nekih starih recepata ili hrane koju odavno niste jeli, jer će vam sada izuzetno prijati. Generalno gledano – baš će vam odgovarati mlečni proizvodi – sir, kiselo mleko ili kefir.

Ljubav

Partner (vaši su partneri predstavljeni znakom Raka i Mesecom) vam se pomračio. A šta to sad znači? Pa znači da će verovatno upasti u neko bezveze raspoloženje koje može da ide na šesnaest strana – da besni, da se zaroza, da mu je potrebna vaša podrška i dizanje, da drami zato što je ljubomoran i sumnja u vašu vernost i tako dalje i tako dalje....Vaše je da gledate da ne dolivate ulje na vatru, bilo rečima, bilo postupcima, bilo eventualnim tajnama i skrivanjima (ovo poslednje je pogotovo no-no!) i da naravno – budete strpljivi. Slobodni Jarčevi – vama je lepo, malo ste ufrkisani koliko vam je lepo....Ne brinite.

Posao

Dobro je, dobro je. Znam da vama ne izgleda baš tako, pogotovo kad od samog početka nedelje krene neki rusvaj i svakojaki problemi i problemčici – ali ti problemi će doći i proći a suština – da idete ka dobrim poslovnim situacijama i rezultatima će ostati. Pomračenje Meseca koje imate u polju poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti svakako govori da će u narednom periodu doći do velikih tumbanja, ali ta tumbanja nisu negativna po vas. Šta više – doneće vam napredak, unapređenje posla.

Novac

U ovom segmentu ste onako, držite se.

Zdravlje

Funkcionišete na mišiće, bez prave snage i elana. I to će vremenom doći na svoje.
VODOLIJA

Hrana

Ove nedelje niste za eksperimentisanje – najviše će vam odgovarati neka stara jela ili provereni recepti. I dalje imate manjih problema sa varenjem, pa se potrudite da ne preterujete ni u čemu. Prekinite onda kada je najslađe.

Ljubav

Pomračenje Meseca u polju ljubavi slobodnim Vodolijama donosi bilo sada, bilo u narednom periodu od par meseci – partnera. Možda je to neko koga već znate, možda neko koga ćete baš u ovoj nedelji upoznati, a možda i neko treći – nije ni važno, bitno je da za vas kreće promena u emotivnoj sferi! Oni koji su zauzeti – možete na trenutak imati neki manji „potres“ u odnosu sa voljenom osobom, ali ovo će se brzo regulisati pa gledajte da ne pravite dramu i da vi (a to umete, jel da?) ne doprinosite tenziji. Polako stvari dolaze na svoje u vašim emotivnim relacijama i uskoro ćete biti mnogo opušteniji.

Posao

Sada hvatajte priliku da mnogo toga uobličite i rešite u poslovnom segmentu ili da pokrenete projekte koji su vam bitni jer uskoro dolazi vreme kada ćete imati priliku da se vrlo ozbiljno posvetite poslu i preuzmete veliku odgovornost na sebe. Saturn i Jupiter su na korak do ulaska u vaše polje ličnosti i pre nego što se ovo dogodi – iskoristite svaku mogućnost koja vam se nudi. Jer, te mogućnosti će vas poslovno „hraniti“ u dužem vremenskom periodu. Šanse stižu, ne propuštajte ih! Ni jednu!

Novac

Za divno čudo – dosta ste stabilni po pitanju priliva. Po pitanju troškova – eh....

Zdravlje

Malo ćete biti „mutni“ u ovoj nedelji. Više spavanja i odmaranja.
RIBE

Hrana

Ovo je sedmica da malo povučete ručnu kočnicu, da ne žurite, da više uživate u dobrom obroku i svakom zalogaju. Ako hoćete da poslušate savet – najviše vam odgovara kuvana hrana, neke supice, čorbice, variva...

Ljubav

Trenutno ste u jednoj prilično ušuškanoj zoni kada su emotivne relacije u pitanju. Sve to nekako funkcioniše bez velikih opterećenja i skladno. Da bi se takva situacija nastavila i dalje, nemojte biti prezahtevni ni prema partneru ni prema sebi. U prevodu – nemojte tražiti dlaku u jajetu, jer poznajući vas – očas posla ćete pronaći nešto što će vas iritirati ili zbog čega ćete biti razočarani. Gledajte pozitivno, gledajte u ljubav i u strast, ne slušajte ozbiljno partnerove reči – ponekad baš ume da „odvali“ ali bez loše namere. Slobodne Ribe – šta čekate? Sve je tu. Zagnjurite u osećanja i novu ljubavnu priču.

Posao

Na poslu je tenzija, ali – kada pa nije? Sa tom tenzijom i preokretima ste se i do sada borili, pa ne vidim razlog da ne budete i u ovoj nedelji uspešni. Sa druge strane – pojedinim Ribama se itekako može ponuditi odlična poslovna šansa ili čak mogu dobiti ponudu za unapređenje. Sve ovo jeste skopčano sa velikim očekivanjima od vas – vi ste itekako u stanju da ta očekivanja i opravdate, pa nemojte strahovati! Ako vas nadređeni nerviraju, iskulirajte. Znate da umete da budete i strpljivi....i ubedljivi.

Novac

Pa, tu ste gde ste. Može biti nekog jačeg troška vezanog za kuću ili za članove porodice.

Zdravlje

Meteoropatske reakcije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati