Horoskop

Direktno.rs

03. 11. 2020. 19:26 0

Znakovi koji će ovog meseca imati najviše SREĆE!

Jeste da smo u velikom finalu, barem što što se tiče položaja zvezda do kraja godine, pa je sve ovo test izdržljivosti, pojedini znakovi će imati momente koji i te kako mogu da se iskoriste do kraja novembra.

Iako je Sunce u Škorpiji, ono gradi pozitivne aspekte sa planetama u Jarcu, pa sledeći znakovi imati znatno više sreće u novembru mesecu.

LAV 

Sunce nije u vašem omiljenom znaku, ali ova dobra pozicija i te kako može da se iskoristi za rešavanje porodičnih i stambenih pitanja. To može da bude početak dogovora o nekom samostalnom biznisu. Iako ste u povučenijoj fazi, iskoristite ovu energiju da stabilizujete odnose koji su vam važni.

ŠKORPIJE 

Sunce u vašem znaku može da vam donese dobru vest o nekom pregovoru. Planete su na vašoj starni, pa iskoristite novembar da se pokrenete sa mrtve tačke i uložite inicijativu.STRELAC 

Imate podršku jedne osobe "iza zatvorenih vrata". To će vam mnogo značiti da dobijete nešto što ste naumili do kraja godine.

JARAC 

Iako mislite da nemate sreće, uvidećete sa će vam Sunce iz Škorpije doneti prijateljsku pomoć. To će biti neka usluga koja će promeniti tok stvari.

RIBE 

Ono što maštate, možete i da ostvarite. Sunce i Neptun u dobrom aspketu donose vam neverovatnu inspiraciju i kreativnost koja treba da se iskoristi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati