Horoskop

Direktno.rs

29. 09. 2020. 19:54 0

Venera u Devici: NOVA LJUBAV za četiri znaka

Nakon burnog punog Meseca u Ovnu koji predstavlja veliki test izdržljivosti za sve nas, Venera, planeta ljubavi, ulazi u zemljani znak Device 2. oktobra , gde će se zadržati do 28. oktobra.

Nakon glamurozne Venere u Lavu, gde su žene želele da se doteruju i pokažu muškarcima šta propuštaju, Venera u Devici postaje proračunata i meri osećanja i razdvaja sve emocije na delove, kako bi analizirala svaki odnos u kojem se nalazi. Venere u Devici je manje romantična, a više racionalna, jer želi jasno da vidi koliko može da dobije koristi iz nekog odnosa.

Ulazak Venere u Devicu, doneće snažna osećanja i novu ljubav sledećim znacima:

DEVICA 

Kako je Venera i planeta lepote, zasigurno je da ćete vi biti najprivlačniji znak u zodijaku. Bićete veoma privlačni za osobe koje budete sretali, a vaš šarm će dolaziti do izražaja. Ukoliko ste slobodni, flerta će biti sa svih strana, a vama će ta pažnja prijati. Dolazi period u kojem ćete želeti da se doterujete i detalji će vam biti jako važni. Vreme je za novu romansu i poznanstvo koje će vas oboriti sa nogu!

VAGA 

Iako Venera u Devici nije na najboljem mestu, sledi vam susret na mestu zatvorenog tipa. To su osećanja koja skrivate prema nekome, pa će konačno doći do kulminacije. Privlače vas misterije i osobe koje kriju neku tajnu. Skloni ste tajnim vezama i aferama, pa budite oprezni da ne sedite na dve stolice.BIK 

Ljubav kuca na vaša vrata! Konačno ćete biti spremni za nešto novo i ta energija će vas snažno pokrenuti ka nekome novom. Moguća je ljubav koja vam je baš trebala. Očekuje vas više izlazaka na mesta javnog tipa i prijaće vam da se prepustite malo zabavi.

JARAC 

Čak i najhladnije emocije Venera dolazi da poruši. Ovo je prilika da neko u vama probudi usnula osećanja. Idealan je period za romantična putovanja sa nekim do koga vam je stalo. Popustite malo i uživajte u emocijama.

Venera u Devici biće lošija za Blizance, Strelčeve i Ribe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati