Horoskop

Direktno.rs

21. 09. 2020. 20:11 0

Znakovi koji su najveći SMARAČI u krevetu

Kada su u pitanju veštine u krevetu, određeni horoskopski znaci ne mogu da se pohvale svojim umećem.

Ukoliko očekujete neku avanturu i nešto drugačije u krevetu, onda ne treba da se nadate da ćete to da dobijete od svih znakova.

Ovi znakovi su najveće dosade u seksualnom smislu.

RAK 

Najemotivniji znak u zodijaku svakako nije avanturistički nastrojen u krevetu. Ne voli neke nove izazove već se drži standardne rutine. Takođe, neće biti raspoložen da proba nešto drugačiji pristup jer mu je to previše u svakom pogledu. Zbog toga su Rakovi pomalo dosadni u krevetu. Koliko god da vas Rak voli, možda ipak neće znati to i da vam pokaže u krevetu. Seks će vam biti verovatno osrednji.

BLIZANCI 

Kako znak koji je sposoban da se zaljubi najviše puta u životu, Blizanci su brbljivi i nepažljivi. Ne treba da vas šokira ako Blizanac krene da vam priča neku pričicu u krevetu od koje ćete izgubiti svaki motiv da budete sa ovim znakom. Jednostavno su brbljivi i imaju neslane šale, koji neće doneti dobar seks.DEVICA 

Principi su najvažnija stvar u životu, rekla bi vam jedna Devica. Ista stvar je i kada je seks u pitanju. Oni se drže jedne poze i zbog toga nema nekog uzbuđenja u krevetu. Ne treba da očekujete avaturistički duh već dosadno stanje koje se nastavlja godinama.

JARAC 

Seks je tabu tema, čak i u 21. veku, što bi se mnogi Jarčevi složili. Sramota je pokazati strast i inicijativu, zato je bolje ići polako i biti mlitav?! Jarčevi su veoma oprezni kada je u pitanju pokazivanje emocija i inicijative, pa sve to deluje proračunato i mlitavo. Očekujte jednu pozu u krevetu dok vam to ne dosadi.

Ukoliko želite da imate zanimaciju u krevetu, onda svakako treba da birate Vodoliju, Ovna ili Škorpiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati