Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

13. 08. 2020. 06:33 0

Horoskop za 13. avgust: Vage na oprezu, Bikovi opterećeni

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Sa nešto više strpljenja i tolerancije prema drugima, ovo može biti jako produktivan dan. Mogućnost intenzivnije komunikacije sa poslovnim partnerima, čak i kraćeg puta. Jedna osoba vas podstiče svojim ponašanjem da se otvorite i pokažete svoju zainteresovanost za nju.

BIK

Danas bi bilo dobro da privedete kraju situacije u poslovnom segmentu koje vas već par dana unazad pomalo opterećuju. Ne razvlačite posao koji morate uraditi. Pokušavate da nađete zajednički jezik sa partnerom, ali to danas nešto teže ide.

BLIZANCI

Trudićete se da mnogo toga danas izdefinišete, izvedete na čistac kada je posao ili odnos sa drugima u pitanju. Uglavnom ćete uspevati da uspostavite zadovoljavajuću komunikaciju. Emotivno – kasnite sa nekim obećanjima prema voljenoj osobi i ona će vam danas to i prebaciti.

RAK

Danas možete naći prave reči i povući odlične poteze kada je komunikacija sa saradnicima u pitanju. Ne preterujte u svojim zahtevima i sve će biti u redu. U emotivnom segmentu – morate pronaći ravnotežu sa partnerom – nekim svojim postupcima ga u potpunosti zbunjujete.

LAV

Smatrate da nije pravi trenutak da se oslonite na druge, i više je nego izvesno da ste u potpunosti u pravu. Tuđa razmišljanja i saveti sada vam mogu samo zakomplikovati situaciju i zbuniti vas. U emotivnom segmentu – mogućnosti za jak flert koji želite da sakrijete od radoznalih očiju.

DEVICA

Smatrate da poslovni saradnici ili nadređeni zahtevaju od vas nešto što je maltene pa nemoguće izvesti. Izgleda da drugi imaju mnogo više poverenja u vaše sposobnosti od vas. U emotivnom segmentu – postupci voljene osobe izazivaju u vama nezadovoljstvo.

VAGA

Danas morate oprezno koračati kada je posao u pitanju. Moguće je da se postavljate neprimereno situaciji ili da zahtevate previše. Pratite dešavanja. Emotivno – sve više se uplićete u jednu priču, komunikacija se širi i to vam neizmerno prija....

ŠKORPIJA

Dešavanja na poslu su vrlo intenzivna, promenljiva, ne znate šta će iskočiti na dnevni red u sledećem momentu. Ipak, i pored ovako naglašene energije i živosti, uspevate da se dosta dobro snađete. Emotivno – čekate pravi momenat da se pokrenete prema jednoj osobi...

STRELAC

Iako će danas izgledati da ste našli zajednički jezik sa nekim ljudima i obavili korektne dogovore, ipak se nemojte previše oslanjati na ovo. Sačekajte da vreme pokaže. U emotivnom segmentu – partner vas povremeno jako iscrpljuje svojim zahtevima.

JARAC

Obaveze vam oduzimaju dosta vremena tokom ovog dana. Iako smatrate da ste sve uradili više nego korektno, moguće je da su vam se potkrale čak i ozbiljnije greške. Proverite sebe. Emotivno – pitate se u kom pravcu ide priča sa osobom koja je od skora u vašoj blizini.

VODOLIJA

Iako se trudite da danas izađete u susret onima sa kojima sarađujete, očigledno je da postoji neki nesklad i nerazumevanje, koji će povremeno izbijati. Spremite se za naporan radni dan. Emotivno – ostvarili ste jači kontakt sa osobom koja vam se dopada.

RIBE

Danas uspevate da postignete i završite sve ono što ste isplanirali, iako će vam misli često biti okrenute na neku drugu stranu. Potreba da se opustite i date malo sebi na volju može rezultovati većim troškovima. Emotivno – porast ljubavi i optimizma u partnerstvima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati