Horoskop

11. 08. 2020. 19:47 0

NAJVEĆI LAŽOVI U ZODIJAKU! Pazite dobro šta vam govore

"Svi lažu", dobro poznata fraza doktora Hausa iz istoimene serije, često se ispostavlja kao istinita, barem kada su u pitanju određeni horoskopski znaci.

Verovatno se pitate da li se ljudi rađaju kao lažovi ili vremenom to postaju? Astrološki gledano, određeni horoskop ipak mora da ima predispoziciju za laganje, odnosno igranjem određene uloge u životu koja uopšte nije realna.

Ko najviše laže?

RIBE 

Najmističniji horoskopski znak, kojim vlada Neptun, odnosno nešto veoma tajnovito, sposoban je za laž koja može toliko da bude magična da vam se čini kao realna. Ribe su majstori imaginacije i zbog toga umeju toliko dobro da vas slažu, da maltene ne primećujete da ne govore istinu. Reklo bi se da Ribe ponekada umeju da glume neku životnu ulogu koja im se dopada, jer se tako bolje osećaju.

OVAN 

Kao veoma impulsivan, vatreni znak, Ovan ume da slaže bez razloga. Kao jedan od najtvrdoglavnijih znakova, mogu iz čiste gluposti da izmisle određenu laž, jer je tako u tom trenutku "bilo lakše".VAGA 

Usled potrebe za balansom, odnosno ravnotežom u svakodnevnim odnosima, Vaga će uvek ići linijom manjeg otpora i slagati, nego da naruši trenutnu situaciju i da se nosi sa posledicama, odnosno odgovornošću. Što nam govori da Vage ne lažu iz loše namere, nego iz potrebe da "izglade" situaciju ili odnose koji su loši sami po sebi.

BLIZANCI 

Kao jedan od najkomunikativnijih znakova, Blizanci su sposobni da vam dodaju laži u razgovoru, ne bi li vam dočarali ono što govore i tako ostavili intrigantniji utisak. Blizanci lažu bez potrebe, odnosno najčešće jer im je tako bilo zanimljivije u momentu. Drugim rečima, vrlo lako je moguće da doživite da vas Blizanac slaže jer je preuveličavao sitiaciju o kojoj je govorio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati