Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

09. 08. 2020. 07:00 0

Horoskop za 9. avgust: Lavovi puno energije, Ribe umorne

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Zacrtali ste neke planove za danas i teško je da ćete odustati od svojih namera. Moguće je da emotivni partner ili prijatelji baš i neće biti raspoloženi za vaše ideje, ali verovatno je da ćete ih ipak privoleti na svoju stranu. Dan kada imate višak energije i potrebno je da provodite vreme u pokretu.

BIK

Svesni ste da danas morate da se posvetite porodičnim obavezama, a ni malo vam nije do toga. Bićete nervozni i nespremni za bilo koju vrstu dogovora. Ono što bi vam u ovom trenutku prijalo jeste da se u potpunosti povučete i izolujete od svih. Na žalost, malo je verovatno da će se to i dogoditi.

BLIZANCI

Danas ćete se osetiti kao nova osoba. Kao da ste neki veliki teret skinuli sa svojih leđa i sada nastavljate dalje. Vreme je odlično za provesti se i izaći sa voljenom osobom, ali i sa prijateljima. Nemojte propustiti da što više budete aktivni i u pokretu, to će vam dodatno prijati.

RAK

Morate da napravite izbor između više opcija za ovaj dan. Dok vas sa jedne strane čekaju obaveze prema porodici, sa druge strane imate poziv koji biste jako voleli da prihvatite. Pokušavaćete da ova dva uklopite, ali je malo verovatno da ćete uspeti. Moraćete nečemu da date prioritet.

LAV

Energija ovog dana je dosta podsticajna za vas, i tera vas na pokret, ali samo ako idete u pravcu koji vama lično odgovara. Niste spremni da se prilagođavate niti da se uklapate sa drugima, smatrate da su vaše ideje najbolje i durićete se ako drugi imaju drugačije zamisli.

DEVICA

Teško ćete se danas uklapati sa drugima jer vam je potrebno vreme samo za sebe. Niti ste sebični niti nespremni na kompromis, ali jednostavno – stiglo vas je dosta toga iz prethodne sedmice i želite da malo odmorite mozak i da se opustite. Danas se vodite onim što vama najviše prija.

VAGA

Ako vam bilo šta smeta u vašim relacijama danas, bez obzira da li su one poslovne, emotivne, prijateljske ili porodične – nećete moći da se uzdržite od komentarisanja i provokacije. Sigurno je da ćete ovakvim svojim stavovima povrediti neke ljude, ali ni vi se nećete osećati dobro.

ŠKORPIJA

Pokušavate da uklopite sve, ali nešto uvek iskače iz koloseka i pravi problem. Danas očekujte nervozu zbog drugih, ali očekujte isto tako da ćete i vi njima unositi nemir i rastrojstvo. Dan kada je lako od sitnice napraviti svađu. I u emotivnim odnosima će se potegnuti neka neugodna pitanja.

STRELAC

Ovaj dan je isključivo i samo namenjen za provod. Ako budete morali da se posvetite porodičnim pitanjima ili obavezama, gledaćete da što brže nestanete sa lica mesta. Hoćete dan i vreme samo za sebe i za neke ljude sa kojima se već duže niste videli. U popodnevnim satima će i partner upasti u celu priču.

JARAC

Najbolje se odmorite i najviše opustite u domaćoj, porodičnoj atmosferi, kada su oko vas ljudi koje volite. Danas iskoristite dan da podelite svoje vreme baš sa njima, jer će vam ovo beskrajno prijati. Druženje sa mlađim osobama podsticajno deluje na vas i donosi vam osmeh na lice.

VODOLIJA

Dan pokreta, dan uživanja, dan kada ćete verovatno želeti da stignete na sto strana i čujete se sa ljudima sa kojima to u prethodnim danima niste mogli. Najbitnije je da ćete se vi u svemu ovome jako dobro osećati, mada ćete najmanje vremena imati samo za sebe. Nestrpljivi ste sa voljenom osobom.

RIBE

Neke stvari morate završiti, bez obzira na to što je nedelja i što biste se najradije odmarali i opustili. Ali obaveze ne mogu da čekaju, a vi ste obećali i sada to morate i ispuniti. Emotivni partner neće lako pristati na soluciju da najmanje vremena ostavite za njega, ali sada ne možete učiniti ništa drugo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati