Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

12. 07. 2020. 06:56 0

Horoskop za 12. jul: Strelčevi opušteni, Device opterećene

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Ovaj dan provedite sa voljenom osobom. Ukoliko ste usamljeni, pravi je trenutak da izađete sa prijateljima, jer vam je potrebno društvo, a kroz ovu zanimaciju se može postaviti i jedna interesantna prilika za vas.

BIK

Morate se posvetiti obavezama koje ste u poslednje vreme zapostavili. Danas je aktuelna i briga o zdravlju, pa je pravi trenutak da se opustite i relaksirate i povedete malo više računa o sebi. Pitanje je koliko ćete biti raspoloženi za kontakte sa drugima, potrebno vam je da malo budete sami.

BLIZANCI

Pokrećete se  u odnosu sa voljenom osobom. Potrebno vam je njeno prisustvo i bliskost, pogotovo što se osećate malo nesigurno. Pojedini će provesti dan u društvu sa prijateljima, druženju sa decom ili u sportskim aktivnostima. Lep dan za vas.

RAK

Usmereni ste na svoj dom i porodično okruženje. Odatle crpite potrebnu snagu i energiju za sledeću radnu sedmicu. Uživaćete u ispunjenom danu, a kasni popodnevni i večernji sati vam donose i mogućnost susreta sa voljenom osobom ili nekim ko vam je zanimljiv.LAV

Najlepše bi bilo provesti dan u društvu sa ljudima koje volite i koji su vam bliski. Još ako bi moglo da se ode makar na par sati van grada I prošeta po svežem vazduhu pored neke rečice…zar možete da zamislite nešto lepše od toga….

DEVICA

Svi razmišljaju o provodu i opuštanju, a vi razmišljate šta morate uraditi sledeće nedelje i već u glavi pravite plan rada. Doduše, stići ćete i da se opustite sa voljenom osobom i ukradete po koji lep trenutak samo za sebe.

VAGA

Danas ćete imati promenljiva raspoloženja. Više vam je stvarno dosta nekih problema i sikiracija, pa ćete često biti na ivici da zaplačete. Umesto da jadikujete nad svojom sudbinom, opustite se negde ili se malo rekreirajte i ne brinite – uvek posle kiše dolazi sunce.

ŠKORPIJA

Svesni ste da ste pri kraju sa nekim problemima i opuštenije razmišljate o budućnosti. Obzirom da ste urođeni skeptik, verovatno ćete se pitati u toku ovog dana šta li je sudbina spremila kao začkoljicu, čisto da vam ne dozvoli da budete mirni….STRELAC

Dan kao stvoren za proslave i veselja, u suštini za okruženost dragim ljudima i prijateljima. Želite vreme samo za sebe, želite da se opustite i da ne razmišljate ni o čemu opterećujućem. Izgleda mi da će se sve kockice poklopiti da vam priušte baš takav dan…

JARAC

Vreme je da malo mrdnete iz kuće. Prijatelji ili voljena osoba će vas ubediti da je pravi trenutak da se ode negde u zanimaciju, šetnju, provod. I nećete se pokajati. Opustićete se u tolikoj meri da će vam biti mrska sama pomisao da morate sutra na posao.

VODOLIJA

Ako juče niste otišli na put, danas nemate nikakav izgovor za tako nešto. Sve, samo da se ne sedi kod kuće i gubi vreme. Potrebno je izaći, najbolje sa voljenom osobom i provesti jedan fenomenalan dan. Kada na kraju vikenda saberete koliko ste potrošili, verovatno vam neće biti dobro.

RIBE

Želite da uvedete pozitivne promene i kod sebe, ali i u emotivnom odnosu u kome ste trenutno. To će biti prihvaćeno na najbolji mogući način od strane voljene osobe. Dan lepih i podsticajnih dešavanja je pred vama, opustite se i uživajte.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati