Horoskop

Direktno.rs

11. 07. 2020. 19:31 0

Samo na sebe misle: Četiri najarogantnija znaka

Prema astrologiji, postoje horoskopski znaci koji se od ostalih izdvajaju po aroganciji.

Arogantni ljudi uvek misle da su oni najbolji i samo na sebe misle, zbog čega svima idu na živce.

Kada ste u njihovom društvu, oni se ponašaju kao da ne postojite, nisu spremni da vas saslušaju, a kamoli da vam pomognu.

Lav

Lav je pun sebe, umišljen i egoista, uglavnom je to opravdano. Da ih ne krasi harizma, njihov krug prijatelja bi bio dosta uži. Njihov ego je toliko veliki mogu imati probleme na putu do uspeha.

Jednom kada zacrtaju cilj teško ih je sprečiti da ga ostvare. Ne samo da misle da su najbolji, već to i znaju. Zato su na samom vrhu ove nepoželjne liste. 

Strelac

Ovaj horoskopski znak želi da proputuje svet jer ima cilj da se sve vrti oko njih. Oni su šarmantni, znatiželjni i optimisti, ali misle da će njihovi dobri kvaliteti sakriti njihovu loše osobinu - egocentričnost. Veruju da su uzor drugima i ne shvataju kad se drugi ne slažu s njima.

Bik

Ovaj znak Zodijaka misli da je uvek u pravu i za njega ne postoji kompromis.

Toliko je egocentričan da ne vidi tuđe potrebe i želje. Njihovi problemi su najvažniji i uvek treba prvi da se rešavaju, čak i ako to znači da će tuđi problemi biti zanemareni. Bikovi mogu toliko misliti na sebe da drugima izgledaju bezobrazni i neiskreni.

Ovan

Ovnovima je teško da uzmu u obzir drugu osobu. Nije da ih nije briga, već nemaju toliki spektar da se bave emocijama i problemima da često ispadnu bezobrazni.

Oni nemaju vremena da se brini o drugima i ne osećaju kada su im potrebni. Ako im se obratite za pomoć, biće tu, ali morate im jasno reći šta vam treba. Ako spojite njihovu nestrpljivost i samopouzdanje, jasno je zašto su u očima drugih arogantni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati