Horoskop

08. 07. 2020. 19:55 0

Mlad mesec u Raku: Promene za ČETIRI znaka

Jul mesec će za mnoge biti sudbinski, kako zbog ulaska Marsa u Ovna, tako zbog povratka Saturna u Jarca, a dodatak na sve to je i mlad Mesec 20. jula u znaku Raka.

Ovaj mlad Mesec će biti prilično težak i emotivan jer je u Raku, pa će pitanja porodice, doma i roditelja biti ključna.

Mesec u Raku biće na udaru od Marsa iz Ovna i Saturna iz Jarca, pa će 20. jul itekako biti značajan datum koji će usloviti događaje koji će nam promeniti život na dalje.

Mlad Mesec u Raku biće težak za Rakove, Ovnove, Vage i Jarčeve.

RAK

Vama je jul generalno težak mesec, ali će pod uticajem ovog aspekta, sve postati dramatičnije i emotivnije. Ovaj Mesec će biti okidač za događaj koji će usloviti nov početak koji će vam teško pasti.

OVAN 

Mesec u Raku veoma je značajan da za vaša porodična pitanja. Imaćete verovatno priliku da rešite neko porodično ili stambeno pitanje. Pod uticajem Marsa iz vašeg znaka donosićete impuslivne odluke jer ste od 28. juna na testu izdržljivosti.

VAGA 

Mesec u Raku usloviće poslovne promene kod vas. To će biti događaj koji će usloviti prekid nečeg starog i doneti nešto novo. Nemojte da mislite da će vam ta promena pasti lako. Bićete u veoma konfuznom periodu, koji će doneti nove početke iza 20. jula.

JARAC 

U fokusu ovog događaja biće partnerstvo! To može da nagovesti promenu poslovnog partnerstva. Ta promena neće biti laka i zahtevaće trud. Ujedno, vaš privatni partner ili brak biće na testu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati