Horoskop

Direktno.rs

06. 07. 2020. 20:09 0

Merkur kreće napred: Dva znaka izlaze iz krize

Merkur u Raku, koji je retrogradan do 12. jula, konačno će iza tog datuma krenuti napred, pa će i realizacija svih naših planova konačno biti ostvariva.

Merkur, koji vlada Devicom i Blizancima, najviše muke doneo je upravo ovim znakovima, jer je sve kasnilo, a svaki vid komunikacije bio otežan. Takođe, bilo kakav vid racionalanog rešenja za probleme je bio nemoguć, jer retrogradan Merkur "voli" da nas navede na pogrešne zaključke i dijagnoze.

Konfuzan period pogrešnih reči i obećanja će se konačno završiti, pa će i Rakovi doživeti osvešćenje jer se ova planeta sve vreme nalazi u njihovom znaku. Merkur u Raku je ostrašćen i emotivan, a uz to je i retrogradan, pa sve loše pregovore doživljavamo lično i uvredljivo.Ne treba da se čudite ukoliko sve vreme pokušavate da dogovorite nešto bitno što se odlaže, jer "neko nekoga" nije dobro razumeo. Retrogradan Merkur je prevrtljiv i nimalo logičan!

Ukoliko planirate da potpišete važan ugovor, završite papirologiju, uzmete stan ili bilo kakav bitan dokument, sve to treba da radite od 13. jula.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati