Horoskop

Direktno.rs

08. 06. 2020. 14:05 0

Neptun u Ribama: Isplivaće najveće laži i obmane

Neptun, planeta najvećih obmana, iluzija ali i imaginacije, nalazi se na mestu gde je najjači, u vodenom znaku Riba od februara 2012. i tu će se zadržati čak do 2025. godine.

Pod uticajem Neptuna nastale su najveće bajke i umetnost koju svet pamti, ali ujedno i najgora razočaranja jer je ovo planeta koja nas snažno zavarava tokom života. Samim tim što je Neptun u Ribama, to je znak da smo uveliko u periodu odvajanja od materijalnog i povratku ka istinskoj duhovnosti.

Trenutno na nebu Neptun je u lošem aspektu sa Marsom, što dovodi do ogromnih razočaranja i suočavanja sa obmanama koja su trajala godinama. U ovom momentu, na globalnom niovu – isplivavaju najveće laži na površinu.

Neptun je kao najveća "šarena laža" koja vas navodi da idete ka njoj, da biste na kraju puta, u određenoj godini shvatiti da ste zavaravali sami sebe.

Neptun u Ribama najteže pada samim Ribama, Blizancima, Strelčevima i Devicama.

Saznajte šta vam Neptun donosi do 2025. godine.OVAN 

Pošto je Neptun u vašem dvanaestom polju, to doprinosi da maštate, imate snažnu intuiciju ali i proročke snove. U gorim opcijama uvek možete da dobijate pogrešne dijagnoze i da se nalazite na mestima na kojima se osećate otuđeno od čitavog sveta. Suočavanje sa podsvesnim strahovima.

BIK 

Kako je Neptun u vašem polju prijatelja i nadanja, jasno je da ćete se razočarati u neke od njih. Ovo je period u kojem ne smete olako da verujete ljudima koji vam se predstavljaju kao prijatelji.

BLIZANCI 

Veoma specifična pozicija koja donosi turbulencije u karijeri i profesionalne probleme. Takođe, psihološki problemi sa jednim od dvoje roditelja.

RAK 

Neptun je ovde donekle povoljan, pa utiče na to da promenite životnu filozofiju i otputujete u najudaljenije krajeve sveta. Potreba za traganjem i duhovnošću će sve biti veća.

LAV 

Kako je planeta Neptun u vašem osmom polju, ne treba da se nadate da će situacija oko rešavanja nasledstva ići lako. Nije isključeno da vas neko obmanjuje godinama, a vi verujete u takvu laž.

DEVICA

Neptun snažno utiče da stvarate iluzije o partneru. To znači da osobu koju volite ne možete da sagledate realno, jer je mašta toliko uključena, da bi vas suočavanje sa realnošu kompletno razočaralo.

VAGA 

Sa ovakvim uticajem treba biti oprezan, jer možete da očekujete psihosomatske bolesti i dijagnoze kojima se ne zna tačan uzrok. Malo je reći da ćete dobijati pogrešne dijagnoze. Takođe, treba biti oprezan sa poklanjanjem poverenja na poslu.

ŠKORPIJA 

Moguće su obmane u ljubavi. Sa jedne strane, donosi vam kreativnost, ali i laži i prevare od strane osobe koju volite.

STRELAC

Neptun duboko utiče na vašu porodicu, pa će doći do saznavanja neke tajne ili isplivavanja haosa koji se taložio godinama. Moguće su poplave u stanu ukoliko ne živite blizu vode.

JARAC 

Ovo su godine pogrešnih zaključaka i saveta. Problemi sa ugovorima i kraćim putovanjima. Ne treba da dozvolite da vas osobe iz okruženja savetuju šta treba da radite.

VODOLIJA 

Najgore što Neptun može da uradi za vas jeste da vas navede da pogrešno uložite novac. Saznaćete za neku proneveru, ali ujedno, ne treba da nasedate na obećanja o velikom novcu.

RIBE 

Lična transformacija i povratak duhovnosti. Međutim, čak i vi morate da su suočite sa najvećim iluzijama koje ste gradili godinama. Jer će ih Neptun sve porušiti, kako biste se vratiti istinskim vrednostima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati