Horoskop

Direktno.rs

01. 06. 2020. 17:00 0

Pomračenje meseca u Strelcu: Kriza za četiri znaka

Planeta Mesec, koja je odgovorna za oscilacije našeg raspoloženja i emotivna stanja, biće pomračena 5. juna u znaku Strelca (tačno u 21:11h), što predstavlja prelomni trenutak i događaje koje će promeniti našu sudbinu.

Kako će pomračenje Meseca 5. juna biti u Strelcu, ova planeta poprimiće osobine samog znaka u kojem će se odigrati ovaj kosimički događaj, što će usloviti veliku težnu ka SLOBODI i rušenje granica. Svako pomračenje Meseca itekako utiče na našu psihu, pa donosi stresove i brige.

Pomračenje Meseca 5. juna je događaj koji će biti okidač da donesemo prelomne odluke, na osnovu kulmirancije osećanja i nemogućnosti da trpimo stanje u kojem se trenutno nalazimo. Težnja za OSLOBOĐENJEM biće propraćena i negativnim događajima usled potrebe da porušimo sva pravila koja su nas zadržavala na dosadašnjem mestu.

Pomračenje Meseca najviše će osetiti Strelčevi, Device, Blizanci i Ribe! Tokom ovog događaja najvažnije je da ostanemo suzdržani kako ne bismo doneli odluke zbog kojih bismo mogli da se kajemo naredne nedelje.

STRELAC 

Kako se pomračenje Meseca odigrava u vašem znaku, jasno je da ćete vi najsnažnije osetiti ovaj kosmički događaj. Sve ono što se dešava u vama do 5. juna jednostavnno će kulminirati i rezultirati time da se po svaku cenu oslobodite svega što vas je opterećivalo. To će biti beskompromisna odluka, jer će osećanja biti prenaglašena. Ovaj događaj doneće vam razne frustracije i emotivnu krizu.

RIBE 

Pomračenje Meseca u Strelcu za vas će doneti krizu na poslu! Bićete u stanju kada ćete shvatiti da vam se mnogo toga skupilo, pa će Mesec samo dodatno pojačati ta negativna osećanja. Veoma je važno da zapamtite da do kraja sedmice ne donosite impulsivne odluke!

BLIZANCI 

Pomračenje Meseca donosi vam krizu u partnerskim odnosima. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, ovaj događaj dovešće vas do tačke pucanja u kojoj ćete biti spremni da porušite sve veze kako biste se oslobodili pritiska. Sve će naravno delovati gore nego što jeste, a vama će biti teško.

DEVICA 

Pomračenje Meseca kod vas će se odigrati u četvrtom polju, što donosi porodične probleme i brige oko stana. Možete da očekujete iznenadne kvarove i emotivne oscilacije. Kako ste vi racionalan znak, u ovom intervalu vam ništa neće delovati realno niti logično.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati