Horoskop

Direktno.rs

31. 03. 2020. 20:01 0

Mars u Vodoliji: Priliv energije za četiri znaka

Mars, planeta koja predstavlja energiju i način na koji se borimo sa životnim bitkama, ušla je u Vodoliju.

Iz jednog tradicionalnog Jarca, Mars je prešao u Vodoliju u kojem ima znatno manje strpljenja, pa ćemo primetiti da je će želja za akcijom i inicijativom biti izraženija nego tokom marta. Počećemo intenzivno da se bunimo oko raznih životnih pitanja.

Ovakva pozicija Marsa odgovaraće Blizancima i Vagama, ali i Ovnovima i Strelčevima. Sa druge strane, zbog Marsa u Vodoliji najviše će patiti Škorpije, Bikovi i Lavovi. Mars će se zadržati u Vodoliji do 13. maja, kada ulazi u Ribe.

Ukoliko ste Vodolija, ulazak Marsa vam neće pasti lako, jer je tu i Saturn, pa vam se toliko toga dešava u istom momentu, a ne znate gde ćete pre. Iako imate subjektivan doživljaj da vam nikada nije bilo teže u životu, najbitnije je da probate da se smirite i ne trošite uzaludno energiju. Ovo je period ličnih odluka koje će vam promeniti život u naredne tri godine. Primetićete da ste češće nervozni i da želite da ulazite u konflikte. Takođe, u ovom periodu preispitaćete sva prijateljstva koja su vam važna.

Ukoliko ste Blizanac ili Vaga, ovo je period u kojem ćete konstruktivno ulagati energiju. Inicijativa koju sada budete ulagali će se isplatiti. Blizancima je ovakva pozicija Marsa odlična za posao, a Vagama za poboljšanje partnerskih odnosa i rešavanje sudskih procesa.

Zbog Marsa u Vodoliji, Ovnovi ulaze u period kada će im druženje biti važno. Obnovićete kontakte sa prijateljima i biti spremni da pomognete osobama koje vam znače.

Strelčevi, kojima ova pozicija odgovara, biće oštri na jeziku i direktno će svima govoriti istinu. 

Ako ste Škorpija, Mars u Vodoliji nije lak, a najviše će se odraziti na porodične odnose. Imaćete učestale rasprave sa osobama sa kojima živite, kao i sa rodbinom. Tolerancija će kod vas biti na minimumu, pa je važno da budete obzirniji. Ukoliko radite posao od kuće, to će vam dodatno zakomplikovati situaciju i želećete što pre da se oslobodite pritiska.Ukoliko ste Bik, Mars u Vodoliji odgovoran je za rasprave oko posla. Imaćete probleme sa autoritetom i nećete želeti da vam drugi govore kako treba da završavate obaveze. Ukoliko sarađujete sa Vodolijama, problemi će biti učestali. Najbolje je da ne donosite neke važne poslovne odluke do 13. maja.

Ako ste Lav, Mars u Vodoliji kvari vam partnerske odnose. To će biti pridike, rasprave oko toga ko je kriv i optuživanje voljene osobe za sve probleme. Takođe, imaćete utisak da vas partner stalno kritikuje. Potrebno je da spustite loptu, jer Mars koji prati Saturn treba više vremena i razumevanja kako njihovo dejstvo ne bi bilo potpuno negativno za odnos sa partnerom. Ovo je podsetnik za Lavove koji su u braku da moraju da prevaziđu prepreke koje su se gomilale godinama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati