Horoskop

Direktno.rs

30. 03. 2020. 20:07 0

Venera u Blizancima: FLERT porukama nikad jači

Venera, planeta ljubavi, sreće i lepote 3. aprila ulazi u Blizance, gde će se zadržati neverovatno dugo, odnosno do 7. avgusta. Iako nije uobičajeno za Veneru da duže od mesec dana bude u jednom znaku, ovo će biti veoma zanimljiv period kada je ljubav u pitanju.

Venera u Blizancima donosi nam period u kojem ćemo lako stupati u kontakte sa osobama koje nam se dopadaju, tako da će komunikacija biti izraženija nego ikada.

Dopisivanje će biti opet glavni način zavođenja među parovima, a ono što je zanimljivo jeste da Venere u Blizancima voli koketiranje, pa ćemo flertovati preko poruka sa više osoba.

Pošto Venera u Blizancima ima u sebi i dozu homora, primetićemo da će nam razgovori postati neobavezniji i laki. Sledi nam višemesečni period dopisivanja i uživanja u "četovanju".

Ovakva pozicija Venere najviše će prijati Blizancima, Vagama i Vodolijama.

Blizanci od 3. aprila postaju najšarmantniji znak zodijaka. Zračiće nerverovatnom harizmom i uz dozu dobrog humora uspeće da zavedu svakoga koga budu hteli. Ako ste Blizanac, bićete pravi mamac za osobe suprotnog pola. Prijaće vam ovakva pozicija Venere jer ćete biti otvoreni za razgovore o osećanjima. Uz sve to ćete primetiti da ste se prolepšali.Ukoliko ste Vaga, ovakva pozicija Venere vam odgovara, pa ćete početi intenzivno da razmišljate kako biste u kasnijem periodu mogli da otputujete sa nekim do koga vam je stalo. Javiće vam se više od jedne osobe koje su raspoložene za flert.

Ako ste Vodolija, biće vam čudno kako će se neke osobe iznenada pojaviti u vašem životu. Sve će početi od neobaveznog razgovora, a onda će se pretvoriti u konstantno dopisivanje. Jedno je sigurno, neće vam biti dosadno.

Venera u Blizancima neće prijati Devicama i Ribama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati