Horoskop

03. 04. 2020. 18:03 0

Četiri najveća POZITIVCA u horoskopu

Neopisiva pozotivna energija ih diže iz pepela.

Nekim ljudima je mnogo teško da nađu motivaciju i ostanu pribrani i dobro raspoloženi. Sa druge strane, postoje horoskopski znaci koje bez obzira na težinu okolnosti, nikad nećete videti pognute glave, obeshrabrenu i bez nade.

LAV

Ovaj horoskopski znak ima neverovatno pozitivan stav. Voli da uživa u životu i zabavlja se. Iz svake životne situacije žele da izvuku najbolje što mogu, bez obzira na njenu težinu.Upravo takvim raspoloženjem brzo će motivisati druge oko sebe.

BLIZANCI

Reč je o horoskopskom znaku koji ima realan pogled na svet. Blizanci brzo nauče da od negativnih situacija izvuku nešto pozitivno. Naravno da su i oni nekad loše raspoloženi, ali njihova prednost što ih to brzo prođe. Trude da se budu dobro i misle na lepa vremena.

STRELAC

I ovaj znak se uvek trudi da bude pozitivne energije bez obzira na životne prepreke. Uvek je dobre volje, i u većini situacija zadržava hladnu glavu, te brzo od negativnog napravi pozitivno - i sve to bez trunke stresa.

VAGA

Vage su vrlo uravnotežen znak. Neverovatno im je bitna dobra ravnoteža i pozitivna energija u životu, zbog čega ostaje miran i u neugodnim situacijama razmišlja pozitivno. Ostaju realni, te su zbog toga i srećniji od drugih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati